maanantai 10. kesäkuuta 2024

Alppiruusuja & samassa mekossa arkeen ja juhlaan








mekko - &Other Stories 
korikassi - Maje 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Ray-Ban

Reilu viikko takaperin vietimme veljenpoikani ylioppilasjuhlia. Minulla tuli vähän kiire pakkaamisen kanssa, kun olin menossa paikkakunnalle koko viikonlopuksi jo edellisenä iltana ennen juhlapäivää. Edellisenä päivänä pikaisesti ennen lähtöä, valitsin vaatteet juhliin, omaksi yllätyksekseni siinä meni valehtelematta pari minuuttia, kun nappasin kuvissakin päällä näkyvän mekon rekiltä ja muistin vanhat valkoiset "juhlakenkäni". Mekon olen ristinyt mansikkakermakakuksi, sillä värinsä ja röyhelöidensä puolesta se muistuttaa sitä. Kyseinen on ollut kaapissani useamman vuoden, tosin omistan samanmallista mekkoa useamman, tässä värissä vain materiaali on jämäkämpi ja näin ollen juhliinkin sopiva. Sama mekko toimi juhlien jälkeen, kengät vaihtamalla tennareihin, myös illalla paikallisella terassilla. Plussaa myös mekon kuvioinnista, siinä eivät pienet päälle kaatuneet juomatkaan erottuneet. 

Vaatekaapin karsiminen on selkeyttänyt paljon, kun vastapainona en ole juurikaan ostanut uusia vaatteitakaan. Vaikka kaappini ovat edelleen melko täynnä, on jo pieneksi jääneiden tai muuten vain käyttämättä jääneiden vaatteiden karsiminen auttanut kovasti. Kuten edellisessä postauksessakin mainitsin, en muista, milloin olisin kokenut mitään vaatekriisejä. En myöskään omista erikseen varsinaisia arki- ja juhlavaatteita. Lopulta juhlia on niin vähän, etten koe järkeväksi hankkia vain näitä tilaisuuksia varten vaatetta. Toki jos kutsu Linnan juhliin tulee, mietin asiaa erikseen, haha. Tässä on yksi syy, miksi tällä hetkellä koen garderobin hyvinkin toimivaksi, vaatteita voi asustaa moneen menoon ja lopulta niille perus arkivaatteille on eniten käyttöä.

Viime viikolla suuntasimme eräs arki-ilta läheiseen puistoon kuvamaan alppiruusujen parhainta kukintaa ja sama mekko päätyi taas päälle, sillä sehän sopi täydellisesti pinkkien kukkien kanssa. Joku rouvakin ohi mennessään kommentoi näitä kuvia ottaessamme, että mekko ja kukat sävy sävyyn. En voi tarpeeksi hehkuttaa noita upeita alppiruusuja, joiden kukinta oli tänä vuonna helteiden vuoksi todella aikaista ja jäi melko lyhyeksi. Kauneinta on nimenomaan heti alkukesästä, kun kaikkialla kukkii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti