lauantai 13. tammikuuta 2024

Vuoden ensimmäiset viikot






takki - &Other Stories 
korvaläpät & käsineet - Villapuodista 
laukku - Louis Vuitton 
nilkkurit - Pavement 
alla villamekko - Samsøe Samsøe

Näin on alkanut vuosi 2024, joten mukavaa uutta vuotta näin vähän jälkijunassa! Tuli vähän huomaamatta pidettyä parin viikon paussi blogin päivittämiseltä. Tammikuu on usein se vähiten suosikkini vuodessa, mutta alkaneena vuotena on lähtenyt jotenkin tosi lennokkaasti käyntiin. Vuoden ensimmäiset viikot ovat sisältäneet perus arkea, töitä, kotiaskareita, pakkaskeleistä nauttimista sekä liian pitkästä aikaa kampaajalla käyntiä. Kävin myös viime sunnuntaina ihailemassa Lux Helsinkiä. Olen useamman vuoden halunnut nähdä Lux Helsingin valotaidetta, mutta jotenkin se on tullut niin nopeasti joulun jälkeen, että on mennyt itseltäni ihan ohi. Nyt merkkasin sen kalenteriin sunnuntaille jo hyvissä ajoin, samalla kävin muutenkin tunnelmoimassa Helsingin keskustassa.

Tapani mukaan en tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia, mutta kuten aiemmin jo mainitsin, on minulla kuitenkin omia tavoitteita ja haaveita, joihin aion panostaa tänä vuonna entistä paremmin. Tavallaan on ollut liian tasaista jo useamman vuoden ja kaltaiseni kyllästyjä kaipaa jo muutosta. Haaveita miettiessä huomaan aina haaveilevani ajasta, siitä että voisin olla kesällä mökillä enemmän, keskittyä enemmän omiin projekteihini, ja olisi ihanaa edes hetken tuntea tylsistyneensä, joka usein saa aikaan uusia ideoita. Pieniä merkintöjä olen myös tehnyt kalenteriin alkuvuodelle, joten on kivaa että on joka kuukausi jotain pientä mitä odottaa, kuten reissu Tallinnaan ja käsityömessut.

Yksi tavoitteeni on puolittaa vaatekulut. Tästä kirjoittelinkin jo aiemmin syksyllä. Kirjaan ihan kaikki vaate- ja asustehankinnat ylös, joten todellakin pysyn kärryillä mihin rahani kuluvat. En ole lähdössä mukaan mihinkään viiden vaatteen haasteeseen, mutta tuo viime vuoden summan puolitus kuulostaa itselleni hyvinkin realistiselle tavoitteelle. Tykkään pukeutumisesta ja koen sen harrastuksenani, mutta ihan kaikkea ei tarvitse omistaa. Viime vuonna tein myös useamman arvokkaamman hankinnan, joita ei sen myötä tänä vuonna tarvitse tehdä. Pitäisi myös pitkästä aikaa varata kirpputoripöytä ja karsiakin garderobin sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti