tiistai 28. maaliskuuta 2023

Laiskan laittautujan asu





takki - &Other Stories 
kauluspaita - Enkel Studio 
housut - Gina Tricot 
laukku - Prada 
lenkkarit - Adidas 

Totta puhuen olen lopulta melkoisen laiska pukeutuja, puhumattakaan meikkaamisesta saati hiustenlaitosta. Tuntuu, että kaikenlainen itsensä puunaaminen on ajanhukkaa ja senkin ajan käyttäisin mieluummin käsitöiden tekoon, heheh. Toisaalta ihailen naisia, jotka osaavat meikata kauniisti ja vaatteet ovat aina viimeisen päälle, kun taas itse menen yleensä tässä kohtaa sieltä missä aita on matalin. Toisaalta jollekin muulle on meikkaaminen harrastus, siinä missä minulle on ne käsityöt tai blogin kirjoittelu. Onneksi olen vuosien aikana oppinut muutaman kikan, jotka auttavat arjessa näyttämään ihmiselle, hahah. 

Ensinnäkin hyväksi todetut meikit, joita en lähde syyttä suotta vaihtamaan - luotto ripsiväri, meikkivoide ja aurinkopuuteri, nämä trio on se päivittäinen meikkini. Huulipunan värejä vaihtelen ja huulissa onkin oltava väriä aina! Luottomeikkien lisäksi ehdoton on hyvin leikattu, mahdollisimman luonnollisen värinen tukka. Huomasin kun kampaajalla käynnistä oli kulunut liian kauan, alkoi tukka olla todella vaikea hallita. Kävin viime viikolla kampaajalla ja elämä helpottui kummasti. Nyt ei tarvitse kuin vetää pehko suoristajalla läpi ja se on siinä! Tukka myös raidoitettiin kauttaaltaan ja väristä tuli raikas, mutta luonnollinen. Muutama vuosi sitten leikkautin otsatukan ja sen jälkeen päätin, ettei koskaan enää! Se oli aivan liian hankala hallita, joten tällainen kauttaaltaan tasapitkä skarppi polkka on paras ja se helpoin malli itselleni. Minulla on ollut ihan pitkäkin tukka, mutten usko että siihen olen palaamassa.

Helpoin arjen helpottaja ovat vaatteet, jotka sopivat kaikki yhteen. Printtien kanssa menee kausittain ja juuri nyt miellyttävät enemmän yksiväriset elementit, joita voi yhdistellä keskenään miettimättä sen enempää mikä sopii yhteen. Hyvä esimerkki tämän hetkisestä pukeutumisestani on mustat housut, oversize -kauluspaita ja päällä olevaa takkia vaihtelen. Löysin uudelleen tuon kuvissa näkyvän vaalean villakangastakin. Olen ostanut sen ehkä kolmisen vuotta sitten ja ollut aika vähällä käytöllä, mutta nyt olen tykästynyt sen raikkaaseen ilmeeseen ja jämäkkään materiaaliin. Takki muistuttaa aika lailla trenssiä, joten ennen kuin kevyempiin takkeihin päästään... Nyt nimittäin nuo kuivat kadut ovat muisto vain, kun saatiin taas metreittäin lunta, että mikä kevät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti