sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Loppukesän asu Loviisan puutaloilla

Postaus sisältää mainoslinkkejä








takki - H&M 
mekko - COS (tämä
tennarit - Converse 
laukku - Gucci 

Syksy tuli todellakin rytinällä, kun kolmenkympin helteistä siirryttiin kymmeneen asteeseen! Tuntuu että kesästä mentiin suoraan lokakuulle ja sellaiset ihanat alkusyksyn alle parinkympin päivät jäivät kokonaan välistä. Tässä kuitenkin vielä yksi kesäisempi asu, kuvattuna Loviisan sympaattisilla puutaloilla ihan muutama viikko sitten. Kun alkuviikosta kävelin töihin tuo kuvissa näkyvä vuoreton khakitakki päällä, tajusin sen olevan jo liian kylmä. Onneksi eteisestä löytyy myös vuorellinen cargotakki, joka on omiaan tällä hetkellä. 

Mekosta on pakko mainita. Olen valehtelematta vuosia metsästänyt enemmän ja vähemmän a-linjaisia ribattuja mekkoja hyvissä materiaaleissa. Minulta löytyy vuosia vanhat lyhythihaiset aikoinaan Zarasta bongatut musta ja harmaa ribbimekko, joita olen käyttänyt niin paljon, että pelkää niiden kuluvan puhki. Villamekot ovat asia erikseen, mutta juurikin sellaisia "välikausien" mekkoja olen ollut vailla. Valkoinen mekko on ollut varsinkin etsinnässä äärettömän pitkään, veikkaisin että viitisen vuotta! Ribattuja mekkoja tietysti on vaatekauppojen valikoimissa vuosien saatossa näkynyt, mutta vartalonmyötäisinä tai materiaalit eivät ole menneet tarkan seulani läpi.

Heinäkuun alussa käydessämme ystäväni kanssa Tallinnassa, laivalle jo takaisin päivän päätteeksi suunnatessamme, teimme todella pikaisen visiitin COS:in myymälään (joka ilokseni löytyy nykyisin Rotermannilta). Siellä näin rekillä roikkuvan juuri etsimäni mekon - jämäkkää puuvilla-viskoosi sekoitteista neuletta, täydellinen luonnonvalkoinen sävy, a-linja, kauttaaltaan ribbineulosta, pliseerattu ja hintakin ihan kohtuullinen. Tällöin kiireessä ja yli kolmenkymmenen asteen helteessä mekko jäi rekille, mutta kotona tilasin kyseisen samantien. Lopulta tilasin saman myös mustana, näille kun tiedän tulevan minulla käyttöä vuosiksi eteenpäin. Mustan mekon näittekin muuten juuri päälläni täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti