maanantai 5. syyskuuta 2022

Kaikki kuvatut kesäasut




















Menneenä kesänä olimme miehen kanssa melko ahkeria nappaamaan asukuvia, jotka tulee usein otettua muiden menojen lomassa. Tietenkin blogissa näkyy lopulta hyvin pieni osa vaatekaapin sisällöstä. Tässä kuitenkin kaikki kameralla kuvatut asut kesäkuulta elokuulle kronologisessa järjestyksessä. Vaikkeivat kesäasut ole enää näin syyskuun puolella ajankohtaisia, päätin kuitenkin koota ne postaukseen, sillä tiedän ensi vuonna kesän koittaessa palaavani tähän, kun mietin mitä sitä säiden lämmetessä taas päällensä pukisi.

Kuvista saa myös selkeän käsityksen kesän säistä. Kesäkuun alussa oli vielä viileää ja sai käyttää nahkatakkia, kunnes lämpeni ja kesä olikin lämmin, hellettä oli enemmän kuin käristyskupoli melkein salli. Heinäkuulle sattui vähän viileämpää ja itse asiassa tällöin oli myös sen verran muita kiireitä, että asuja tuli kuvattua harvemmin. Kun taas kesä- ja elokuussa tuli taltioitua enemmän materiaalia, sillä lomailin pari viikkoa molempina kuukausina. 

Mekoille tuli tänä kesänä paljon käyttöä, lisäksi ihastuin shortseihin ja pellavaan. Valkoiset mekot pitävät pintansa ikilemppareina, kun taas isoja printtejä käytin tänä vuonna harvemmin. Omiksi asulemppareiksi nousivat kaikki Nanson vihreän pellavasetin asut sekä omaksi yllätykseksi biker -shortsit kera valkoisen kauluspaidan. Nämä kaivan siis ilolla vaatekaapin uumenista taas ensi vuonna kesän koittaessa. Siihen asti, hyvästit kesävaatteille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti