keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Tyylikysely kesän kynnyksellä


1. Mikä on kesän lempitrendisi?
Tähän on helppo vastata, nimittäin puhvihihat! Rakastuin niihin jo viime kesänä, kun hihoja alkoi hiljalleen ilmestymään vaatekauppojen valikoimiin, mutta tänä kesänä jokaisen ketjuliikkeen valikoimista löytyy omat versionsa.

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
Ole yrittänyt miettiä tätä, kunnes tajusin etten oikeastaan edes tiedä niiden puhvihihojen lisäksi, mikä on nyt muodissa..? Mutta yleisesti kesäpukeutumisessa ehdoton ei on liian paljastavat vaatteet ihmisten ilmoilla (omalla pihalla ja rannalla pukeutukoon kukin miten tykkää), todella lyhyet shortsit ja hameet, miehet ilman paitaa julkisilla paikoilla - minusta noista pitäisi sakottaa, haha. 


3. Minkä viime kesän trendin jatkumisesta olet innoissasi?
Ehdottomasti ne puhvihihat. Ostin viime vuonna ihan kesän alussa &Other Storiesin valkopohjaisen kukkamekon muhkein hihoin ja käytin sitä P-A-L-J-O-N! Veikkaan kyseisen olevan myös tämän kesän yksi lemppareistani, joten hankin sen rinnalle myös valkoisen samantyylisen mekon.

4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
Ei enää ole oikeastaan mitään, sillä tein kesän hankinnat jo aiemmin - muutaman mekon, valkoiset kangastennarit ja uuden korikassin. Tosin itseni tuntien, jos joku tosi ihana mekko tulee vastaan, niin... Mutta pärjäisin kyllä mainiosti kesän jo vaatekaapista löytyvillä vaatteilla. Ainiin ja beiget Birkenstockin sandaalit kiinnostaisivat.5. Mikä on lempiasusteesi kesään?
Ainakin Gauhar Helsingin korikassi, kun luulen että kesällä tulee vietettyä paljon aikaa mökillä ja sinne saa pakattua tavaratkin hyvin. Myös punainen muutama vuosi sitten ostettu Pradan laukku on ihana ottaa käyttöön varsinkin kesäisin, jotenkin se piristää asun kuin asun. Myös kevyen päivetyksen ajattelen asusteeksi. Siinä missä vielä muutama vuosi sitten otin hulluna aurinkoa ja olin tumma kuin papu, miellyttää astetta luonnollisempi päivetys nykyisin ja auringonottoni on todella vähäistä.


6. Entä millaisen takin vedät niskaan viilenevinä iltoina?
Ne kolme klassikkoa - farkku-, cargo- ja nahkatakin. Löysin viime kesänä alesta Leviksen vaaleansinisen farkkutakin, jonka uskon olevan lempparini tänäkin kesänä. Talvialeista taas bongasin uuden cargotakin, joka oli kyllä alehinnallakin aivan liian kallis, mutta pohdin sen olevan käytössä aina, joten sijoitin siihen. Lisäksi minulta löytyy ohuempi vuosikausia vanha cargotakki.


7. Minkälainen on aurinkolasityylisi?
Juuri postailinkin tämän hetken lempiaurinkolaseistani täällä. Minulta löytyy aika paljon erilaisia pokia, mutten tällä hetkellä juurikaan käytä isoimpia malleja. Tykkään eniten Ray-Banin klassikoista kevyin sangoin ja tummanvihrein linssein.

8. Matalat vai korolliset kengät?
Ehdottomasti matalat ja tennarit. Koska liikun paljon kävellen, menee käytännöllisyys tyylin edelle. Tykkään myös edelleen mukavista Birkenstockin sandaaleista ja toisinaan on kiva vaihtelun vuoksi laittaa korolliset mulet jalkaan.


9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi kesään?
Valkoinen mekko, kukallinen midimekko ja nahkatakki. Farkkuja en kesällä käytä, sillä niihin ehtii pukeutua kyllästymiseen asti muina vuodenaikoina. Viileämpinä kesäpäivinä pukeudun pidempiin helmoihin ja nahkatakkiin, myös neuleet mekkojen kanssa toimivat kesälläkin. Juuri nyt miellyttää värikkäitä mekkoja ja isoja printtejä enemmän valkoiset mekot tai ihan pienikuviolliset mallit.

10. Luottoasusi?
Valkoinen mekko ja Conversen tennarit. Ylipäätään tykkään vaatteista, joita voi yhdistellä helposti, esimerkiksi valkoiseen mekkoon sopii kaikki asusteet.


Kiitos Jonnalle kyselyn laatimisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti