maanantai 4. toukokuuta 2020

Mekossa ruokakauppaan

Postaus sisältää mainoslinkkejä






nahkatakki - Zara
mekko - &Other Stories (tämä)
maiharit - &Other Stories
laukku - Prada
aurinkolasit - Ray-Ban

Viikonloppuna otin kevään ehdottoman lempisetin käyttöön - mekon ja nahkatakin. Tässä postauksessa muuten kokosin aiemmin asuja yhteen samaisen nahkarotsin kanssa. Lauantaina oli jo sen verran lämpimät lukemat ja aurinko paistoi, että vähän kevyemmässä vaatetuksessa tarkeni mainiosti - ruokakauppaan, viiniostoksille ja jäätelökioskille, minnepä sitä nyt muuallekaan. Onneksi ihan kaikkea ei ole peruttu, ja olen niin iloinen, että esimerkiksi jäätelökioskit ovat auki ja kelitkin ovat olleet suurimmilta osin hyvät. Olen myös yrittänyt saada vaihtelua päiviin poistumalla kotoa, kuten hakemalla lounassalaatin mukaan ja syömällä sen tyhjässä puistossa.

Minusta on silti kiva pukeutua ihan vain sinne ruokakauppaankin, koska miksi ei. Muutaman uuden mekon olenkin hankkinut kesää ajatellen, joista yksi on tämä &Other Storiesin puuvillamekko. Tilasin sen verkkokaupasta jo muutama kuukausi sitten, aikana ennen kuin tulevasta keväästä oli pienintä aavistustakaan. Tiedän jo nyt, että tästä tulee yksi kesän käytetyimmistä mekoista, pitkät hihat mahdollistavat käytön myös viileämpänä kesäpäivinä, päälle voi heittää erilaisia takkeja, enkä malta odottaa että mekon kanssa saa pukea raikkaat valkoiset tennarit. Fun fact  - inhoan sukkahousuja, mutta rakastan mekkoja, joten on vain tyydyttävä niiden käyttöön suurimman osan vuodesta.

2 kommenttia:

  1. Nää on niin kivoja nää sun nahkatakki ja kukkamekkoasut! Mä tykkään kanssa kovasti :) Ihan susta inspiroituneena kunnolla pukeuduin tänään kun lähdin kukkakaupoille, juurikin vastaavaan comboon. Ja olihan se tosi kiva. Tosi kivoja postauksia ollut sulla viime aikoina, mukava kun kirjoitat :) -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja niin mahtavaa, että inspiroiduit pukeutumaan! :) Ihana kun kommentoit ja aurinkoista kevättä <3

      Poista