sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Tallinnan joulutorilla







pipo - Arket 
takki - Arket
villamekko - Uniqlo
laukku - Céline
maiharit - Steve Madden

Reilu viikko sitten keskiviikkona kävimme Tallinnan joulutorilla. Vaikka Tallinnassa tulee käytyä useamman kerran vuodessa, pääsin vasta ensimmäistä kertaa fiilistelemään sinne joulukuussa. Kuten aiemminkin mainittu, olen jo vuosia haaveillut joulutorilla piipahtamisesta, joten oli todellakin jo aikakin. Vaikkei sää ollut todellakaan se talvisin, plussakeliä ja märkiä katuja, niin torilla kyllä silti pääsi joulutunnelmaan. Tallinna ja varsinkin siellä vanhakaupunki on yksi suosikkini, joten miljöö Raatihuoneentorilla ei voisi olla parempi markkinoille. Torilla myydään lähinnä käsitöitä ja glögiä - itse keskityinkin jälkimmäisen juontiin ja oli testattava pariakin erilaista. Olisi ollut ihana kokea tori myös ilta-aikaan, muttei ollut nyt mahdollista jäädä yöksi, onneksi näin päivämatkakin riittää markkinoiden läpikäymiseen. Samalla reissulla sain hyvin hankittua joululahjoja, joten onnistunut päivä todellakin. Päivä Tallinnassa on muuten myös ihan loistava lahja vaikka ystävälle, voiko nimittäin olla parempaa lahjaa kuin yhteinen aika? 

2 kommenttia:

  1. Me päätettiin poikaystävän kanssa olla ostamatta joululahjoja toisillemme tänä vuonna. Menemmekin viikon päästä sunnuntaina juurikin Tallinnaan viettämään yhteistä aikaa ja "joululahjaa". Odotan niin innolla tuota kovasti kehuttua joulutoria ja tunnelmaa. Toivottavasti sää suosisi edes vähän, pääsisi kuivana kotiin ja sateenvarjoa ei tarvitsisi. Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihanaa Joulun odotusta! 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä päätös! 😊 Tallinna on kyllä yksi lempikohteistani, joten sinne on kiva mennä aina. Mulla oli sateenvarjo laukussa, muttei sitä onneksi tarvittu, vaikka muuten märkää olikin. Toivottavasti teille sattuisi hyvä sää, pidän peukut pystyssä! ☺️ Mäkin itse asiassa ostin poikaystävälle Tallinnan hotellireissun joululahjaksi, kuten viime vuonnakin. Tammikuussa kun on töissä rauhallisempaa, mennään pariksi yöksi.

      Kiitos samoin ja mitä ihaninta joulunaikaa! 🎄

      Poista