perjantai 20. joulukuuta 2019

Joulukiirettä
Nämä kuvat ovat viikon takaa, kun tunnelmoimme Tuomaan Markkinoilla ja muutenkin ihastelin Helsingin jouluvaloja ja fiilistä. Kaupunki on kyllä uskomattoman ihanasti koristelu ympäriinsä, joten vaikkei sää olekaan ollut niin talvinen, niin kyllä tuolta joulutunnelmaa löytyy. Markkinoilla käynti on muuten kuulunut joka vuotisiin perinteisiin jo useamman vuoden ajan, joten olin merkannut sinne menon kalenteriin jo hyvissä ajoin viikkoja etukäteen vapaapäivän kohdalle. Markkinoilla ihan ehdoton juttu on kuuma suklaajuoma, jonka myyntikojulle tottakai suuntaan aina ensimmäisenä. Oletteko käyneet Tuomaan Markkinoilla tai onko suunnitelmissa mennä vielä viikonloppuna?

Joulukuu on ollut todella kiireinen, onneksi hankin ja paketoin joululahjat ajoissa, sillä tiesin etten hommaan enää myöhemmin ehdi. Tänään minulla onkin vielä viimeinen joulureissu edessä, kun teen melko pikaisen visiitin kotipaikkakunnalleni omaa perhettäni moikkaamaan ja viemään lahjat. Ihanaa päästä piipahtamaan maalla, joka kerta siellä käydessä mietin, että pitäisi käydä paljon useammin. Lisäksi tehtävälistalla on ruokakaupassa käynti ennen lähtöä, koska pyhien ruoat pitää suurinpiirtein jo hankkia, sillä olen muut päivät töissä ennen jouluaattoa. 

Meillä on miehen kanssa tapana viettää oma pre-christmas aattoa edeltävänä iltana. Emme ole kumpikaan oikein perinteisten jouluruokien ystäviä, joten olen muokannut meille oman menun, johon kuuluu kalkkuna, kermaperunat, herneet ja graavilohi. Aattona sen sijaan menemme miehen vanhemmille. Joulupäivän aion pyhittää ihan puhtaasti levolle, sillä en muista milloin viimeksi olisin ollut näin paljon ihan oikeaa vapaapäivää vailla. Tapaninpäivänä onkin palattava jo töihin, joten mistään pitkästä joululomasta ei tänä vuonna pääse nauttimaan.

Mikäli en enää tänne blogiin ennätä, niin toivottelen jo nyt teille ihanaa ja rauhallista joulua! 

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua myös sinulle! Kiitos tämän vuoden postauksista ja erityisesti asuinspiraatioista. :) Niitä toivon myös ensi vuoden osalta.

    Kati

    VastaaPoista