sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Tällä viikolla......join glögiä lähes joka ilta ja päätin, että täytyy ehdottomasti kokeilla sen tekemistä myös itse. Pakastin on nimittäin täynnä marjoja, joita voisi tähän hyödyntää. Glögin lisäksi tunnelmaa iltoihin toi Joikin piparintuoksuinen kynttilä.

...kirjoitin joulukortit vuosien tauon jälkeen, tosin lähetin vain lähimmälle perhepiirille. Sain jopa kortit vietyä postiin hyvissä ajoin. Kortit ostin muuten Marimekolta, paketissa on sata korttia ja vähän joka teemaan sopivia, poimin kaikki punaiset joulukorteiksi.


...piipahdimme avomieheni kanssa keskiviikkona Tallinnan joulutorilla. Olin haaveillut monta vuotta tuolla käymisestä, mutta vuoden kiireisin aika töissä sekä monet muut menot näin joulun alla ovat aina siirtäneet suunnitelmia, joten oli jo korkea aika päästä näkemään tuo upea tori! 

...kävin kaksi kertaa elokuvissa, kun ensin yksikseni tiistaina työpäivän jälkeen katsomassa  Täydellisen joulun ja torstaina työporukalla oli Last Christmasin vuoro. Kunnon joululeffaviikko.

...vietimme työkavereiden kanssa jo toisia pikkujouluja,  ensin tosiaan elokuvissa käymällä ja sen jälkeen vielä syömään menemällä. Meillä oli parisen viikkoa sitten jo ensimmiset pikkujoulut tälle vuodelle, silloin testasimme Amarillom The Table konseptin, joka on muuten ihan loistava juuri firman pikkujouluiksi. 


...ostin kaikki joululahjat! Niin helpottavaa, kun ei ole mitään lahjastressiä, ja vaikka itse sanonkin, keksin aika kivoja lahjoa. Lahjat hankin lähinnä Porvoosta, Tallinnasta, laivalta ja Marimekolta.

...paketoin myös kaikki lahjat, samalla kun katselin Itsenäisyyspäivän juhlia. Tykkään paketoinnista, kunhan sen saa vain tehdä rauhassa. Mietin yleensä joka vuosi jonkun teemavärin, tänä vuonna se oli valkoinen sekä mustaa ja kultaista. Lahjapaperi on *Arketilta, nauhat ja pakettikortit ostin Jenkeistä ja ihan Citymarketista


...ulkoilin meren äärellä, joka oli tosi piristävää. Kaiken kiireen keskellä juuri lenkkeily tuppaa jäämään ensimmäisenä, mikä harmittaa. Kerrankin oli sunnuntai, jolloin ei ollut mitään suunnitelmia, joten tottakai suunnistin ulos. Kuva tosin on viikon takaa, mutta samoissa maisemissa kuljin nytkin.

Joko te olette ihan joulutunnelmissa niin kuin minä?

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva postaus ja tunnelmallisia kuvia! Mukava lukea arkikuulumisistasi. Ihanaa joulun odotusta!
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun kommentoit ja kiva että tykkäsit postauksesta! :) Kiitos ja sitä samaa <3

   Poista