sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Tavallista arkea ja Vanhoja vaatteitamekko & nahkatakki - Zara
laukku - Gucci
lenkkarit - Adidas
hiusdonitsi - Gauhar

Sateiset sunnuntaiterveiset! Pienen tauon jälkeen ehdin vihdoin istahtaa läppärini ääreen kirjoittelemaan kuulumisia. Ihan tavallinen arki töineen on vienyt mennessään ja siinä blogi usein jää jalkoihin. Edellisessä postauksessa kerroin haaveilevani vielä yhdestä mökkireissusta tälle vuodelle ja se toteutui. Vietettiin mökillä viime sunnuntai ja maanantai. Aika syksyistä oli jo, illat ovat tosi pimeitä, piti laittaa paksumpaa päälle, omenapuu oli poikinut omenoita ja aamulla heräsin kaatosateeseen. Mökillä on kyllä näin syksylläkin kiva tunnelma kun ensimmäinen ruska on jo päällä, mutta vielä tarkenee grillata ja syödä ulkona. Kävin pyöräilemässä, leivoin omenapiirakkaa ja keräsin pienen satsin puolukoita ja paljon omenoita. Kotona olen monta iltaa keittänyt omenahilloa, joten luulisi talven yli pärjäävän kun pakastin on täynnä niin hilloa kuin erilaisia marjoja. Missä vaiheessa minusta tuli tällainen mummo, hahah

Lisäksi aikaa on nyt syönyt kirpputoripöytä, jonka vuokraus alkoi loppuviikosta. Haluan pitää pöydän siistinä, joten olen käynyt siellä siivoamassa ja päivittämässä pöytää. Kirjoitin muuten vuosi sitten postauksen kirpputorimyynnistä ja ihan samaa kaavaa noudatan nytkin. Kirppariprojektin myötä on tietysti tullut käytyä omat vaatekaapit kriittisten silmien kanssa läpi. Vaikka viime vuosina olen kehittynyt hurjasti shoppailun kanssa, enkä osta mitään hetken mielijohteesta, löytyi silti liikaa "turhia" vaatteita. Vaikkei makuni ole juurikaan muuttunut useampaan vuoteen, ja toimivan garderobin rakennus on ollut toisaalta helppoa, mutta vaatekokoni on muuttunut suuntaan ja toiseen vuosien aikana. Tietysti vaatteisiin myös yksinkertaisesti kyllästyy, joten tästä syystä vein esimerkiksi useamman mekon myyntiin. 

On muuten ollut helpottavaa tajuta, että vaikka kirjoitan blogia, minun ei tarvitse olla jatkuvasti aallonharjalla muodin suhteen, vaan voin pysyä omalle tyylilleni uskollisena. Blogeja joissa vilkkuu viimeisimmät trendit onneksi netin syövereistä löytyy, niitä tykkään itsekin lukea, mutta oma tyylini on enemmänkin käytännöllinen. Haluankin entistä enemmän nostaa täällä esiin myös niitä vanhempia vaatteita, sillä usein asukuviin päätyvät vain ne uusimmat hankinnat. Ensimmäisenä esiin astuukin tämä useamman vuoden vanha (ostettu kesällä 2016) harmaa ribattu mekko. Kyseinen on selvinnyt useammalta kirpparikierrokselta ja otan sen käyttöön aina loppukesään ja alkavaan syksyyn. Mekko on sen verran väljä malliltaan ettei siinä edes painonvaihtelut haittaa, eikä pituuskaan ei ole liian lyhyt. Mekon ostin muuten aikoinaan Zarasta ihan parilla kympillä, mutta se on pysynyt moitteettomassa kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. Nahkatakin ja mekon combo on kyllä ihan luottoasuni ja tätä klassikkoa on helppo maustaa asusteilla, esimerkiksi paksupohjaisilla lenkkareilla ja hiusdonitsilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti