sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Pukeutumisinspiraatiota syyskuulle

Postaus sisältää mainoslinkkejä


neule - mekko - nahkatakki - donitsit Gauhar Helsinki - lenkkarit - nilkkurit 
silkkipaita - laukku Dior - samettihousut

Tervetuloa syyskuu! Näin alkusyksystä aamut ja illat voivat olla viileitä, mutta päivisin on edelleen lämmintä. Nämä välikaudet ovat kaikista kinkkisempiä pukeutumisen suhteen, mutta toisaalta kaikista parhaita, koska on paljon vaihtoehtoja. Kokosin kollaasiin vähän inspiraatiota itseäni miellyttävistä jutuista alkanutta syyskautta ajatellen. 

Pitkähelmainen mekko syksyisemmässä printissä, esimerkiksi paisley-kuosissa, on loistava näihin säihin. Mekon päälle voi heittää niin ikilempparin mustan nahkatakin tai muhkean valkoisen neuleen. Minua viehättää nyt hurjasti sametti. Lindexillä on täydelliset leveät samettihousut, kivaa vaihtelua ainaisille farkuille. Sammarit yhdistäisin vaalean silkkipuseroon, nahkatakkiin ja dad sneakereihin, jotka tuovat sopivasti kontrastia. Lenkkarimuoti onneksi jatkaa, sillä se on sekä kivannäköinen että käytännöllinen trendi. Lenkkarit myös tuovat kaipaamaani rentoutta asuun kuin asuun.

Eläinkuosit, niin aina toimiva leopardi kuin käärme, alkavat eritoten kiinnostaa aina tähän aikaan vuodesta, varsinkin pienissä määrin kuten nilkkureissa. Hetken kaunein laukku on sen sijaan Diorin Saddle bag. Jos uusi laukku olisi kiikarissa, olisi se ehdottomasti tuo ja jossain muussa värissä kuin mustassa. Vaikka syyspukeutumisen sävyt alkavat siirtyä murrettuihin ja tummempiin, voi asusteet pitää vaaleina. Olen myös ihan hullaantunut kaikkiin Gauharin hiusjuttuihin, kuten kollaasissa näkyviin silkkisiin donitseihin. Helppo keino tuoda pientä ekstraa asuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti