tiistai 2. heinäkuuta 2019

Neljä heinäkuuta

Kokosin aiemmin kesäkuulta menneitä asuja, postauksen löydätte täältä. Ajattelin ottaa tästä jonkun näköisen perinteen. Ihan joka kuukausi en vastaavaa postausta ajatellut tehdä, mutta aina silloin tällöin, ainakin nyt kesäaikaan. Tässäpä siis asuja heinäkuulta vuoteen 2015 asti. Kertokaa muistatteko näitä menneitä settejä?


2018. Tämä asu on kuin suoraan päältäni tänäkin päivänä, eli kaikki elementit löytyvät kaapista ja ovat myös kovassa käytössä. Korikassin ostin muuten useampi vuosi sitten Espanjasta pienestä kylästä markkinoilta. Muistan myyjän antaneen minulle alennusta tinkimättä, sillä en halunnut heti ottaa kassia mukaani, vaan olisin ensin kiertänyt markkinat läpi ja palannut lopuksi ostamaan sitä. Myyjä taisi luulla, että hinta oli minusta liian korkea, joten tiputti sitä jonkun verran, joten ei auttanut kuin ostaa kassi heti. Birkenstockin sandaalit ostin viime kesänä pitkän harkinnan jälkeen ja hyvä niin, sillä niitä on tullut käytettyä aivan älyttömästi, kuten Lindexin punaista mekkoakin.


2017. Tuona päivänä oli tosi kuuma ja olin läkähtyä kesämekossa (laukussa mukana oli muuten nahkatakki, mutta eipä tullut käyttöä). Asu on ihan söpö edelleen, mutten nykyisin voisi kaupungilla noin lyhyessä ja hihattomassa mekossa kulkea, vaikkakin tuolloin tykkäsin mekosta hurjasti. Kengät vaihtaisin nykyisin myös johonkin muihin, kuten tennareihin. Kaikki asussa näkyvät elementit löytyvät kaapista vielä, mutta mekko taitaa päätyä kirpparille seuraavalla kierroksella, sillä en usko sille enää tulevan käyttöä. Balenciagan rento laukku ja Ray-Banin pyöreät aurinkolasit sen sijaan miellyttävät kovasti edelleen.


2016. Tämän kesän juttu oli ehdottomasti pliseeratut midihameet, jotka tosin ovat jatkaneet vaatekaapissani siitä asti. Polka dot -kuosi ei ollut vielä tällöin vahvana kuten nyt, mutta muistan ihastuneeni Lindexin hameeseen palavasti ja käytin sitä todella paljon. Tämä asu on itse asiassa työasuni silloisessa työpaikassani ja kuvatkin otettiin nopeasti työpäivän jälkeen. Asu on makuuni edelleen ja samaan voisin pukeutua, mutta niin hame kuin Célinen laukku ovat lähteneet jo kiertoon. Tuona kesänä innostuin muuten paksupohjaisista tennareista, jotka ovat jatkaneet käytössäni siitä asti. Tämä kesä oli myös aikaa, kun leikkautin polkkatukan ja kasvatin omaa hiusväriäni esiin.


2015. Tämä viiden kesän takainen asu ei näytä enää yhtään minulta, mutta valitsin tarkoituksella tätä preppy tyyliä postaukseen. Asu on sinänsä ihan kiva, mutta nykyiseen tyyliini aivan liian klassinen raitapaitoineen ja kiilakorkosandaaleineen, varsinkin nämä kaksi yhdessä käytettynä. Tosin muistan tuolloin farkkuhameen olleen melko villi valinta. Niin paita kuin hame on sittemmin myyty pois. Korvissa tietysti nuo isot helmet, kuten tuohon aikaan aina. Laukku, sandaalit ja aurinkolasit ovat edelleen tallessa, vaikka olen miettinyt Louis Vuittonin Noén myymistä useasti, onneksi olen sen kuitenkin pitänyt, sillä olen nyt uudelleen innostunut laukusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti