sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

6 X Viikon paras


Kolme vapaapäivää putkeen. Vuorotyön parhaita puolia on, ettei tarvitse työskennellä arkisin 8-16, vaan työajat vaihtelevat. Tälle viikolle sattuikin kivasti useampi vapaa putkeen. Toisaalta kyllä tykkään työstäni niin paljon, se on vaihtelevaa ja kivaa, mutta kyllähän jokainen tarvitsee välillä myös vapaata.

Lounastreffit ystävän kanssa. Näen ystäviäni hävettävän vähän, sillä tämän ikäisenä on hieman hankalaa saada aikatauluja sovitettua yhteen, kun jokaisella on omat menonsa. Saimme kuitenkin erään ystäväni kanssa aikataulut sopimaan lounaan merkkeihin ja istuimmekin ulkona syöden ihan rauhassa pitkän aikaa. Vaihdoimme kuulumisia ja suunnittelimme kesälle yhteisiä juttuja. 

Farkkutakkilöytö. Minulla kävi hyvä tuuri, kun suuntasin työpäivän jälkeen pikaisesti etsimään uutta farkkutakkia aiemmin viikolla. Mielessäni oli vaaleamman sävyinen, siro mutta kuitenkin rento, mieluiten Leviksen rotsi tummemman takkini rinnalle. Katselin ensimmäisessä myymälässä farkkutakkeja, kunnes myyjä toi eteeni juuri etsimäni kaltaisen rotsin alerekistä. Juuri minun kokoni, sävyltään mitä etsin ja puoleen hintaan, tällaiset alelöydöt ovat ihan parhaita!


Markkinat asuinkaupungissa. Tänne rantautuivat loppuviikoksi Kansainväliset suurmarkkinat, missä kävimme pariinkin otteeseen. Tykkään hurjasti tällaisista tapahtumista ja kiva ettei aina tarvitse matkustaa muihin kaupunkeihin kokeakseen kesäjuttuja. Markkinoilla täytyy ehdottomasti syödä muikut ja napata kotiin viemiseksi metrilakuja, niin tein tälläkin kertaa.

Mansikat ja vesimeloni. Ostin useamman kerran niin vesimelonia kuin mansikoita, ihan parhaita kesäherkkuja. Parasta kun ovat vielä ihan sallittuja herkkuja!

Viikonlopun vietto Helsingissä. Tänä viikonloppuna meillä oli perinteinen Helsinkiviikonloppu avomieheni ja hänen vanhempiensa kanssa. Meillä on ollut jo monta vuotta perinteenä suunnata heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsinkiin, eikä tämäkään kesä ollut siis poikkeus. Yövyimme remontin läpikäyneessä Marskissa, söimme hyvin, kävimme Magnumilla jätskeillä ja muuten vain vietimme aikaa yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti