maanantai 22. heinäkuuta 2019

Lempimekossa Tallinnassa

laukku - Balenciaga
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban
kaulakoru - Banana Republic

Yksi lempimatkakohteistani on niinkin lähellä kuin parin tunnin merimatkan päässä, nimittäin Tallinna! Sinne pääsee lähtemään lyhyellä varoitusajalla, ei tarvitse lentää enkä kyllästy siihen koskaan. Lauantaina vietimmekin kesäpäivää siellä, kun vihdoin sain päivämatkan sopimaan kalenteriin. Tilasin matkat viikkoa ennen, joten kovinkaan suurta suunnittelua ei tällainen minireissu vaadi. 

Aamulla seitsemän jälkeen kotoa bussilla satamaan lähtiessä vähän hirvitti, kun satoi vettä ja jätin niin takin kuin sateenvarjon kotiin. Optimistina olin katsonut Tallinnan sään näyttävän sen verran korkeita lämpöasteita ja täyttä aurinkoa, ettei takkia tarvitse. Päivästä tulikin todella kuuma, joten onneksi en ottanut takkia mukaan pyörimään. Reissuun lähtiessä haluan muutenkin mahdollisimman vähän kannettavaa mukaani. Vuosia vanha Balenciagan laukku olikin loistava, sinne kun mahtuu niin passit, rahat kuin aurinkolasikotelo ja tilaa vielä jääkin, lisäksi kädet saa vapaaksi. Päälle valitsin kesän ehdottoman lempimekkoni &Other Storiesilta. Kevyt puuvillamekko on täydellinen tyttömäiseltä malliltaan, lisäksi sitä on helppo yhdistellä erilaisten asusteiden ja takkien kanssa. Kävin muuten edellisenä päivänä kampaajalla, joten tukka tuntuu hurjan lyhyeltä ja vaalealta, vaikkei siitä niin montaa senttiä edes lähtenyt, eikä raitojakaan laitettu kuin tyveen ja muutama alimpiin hiuksiin.

Tallinnaan sattui tosiaan ihan täydellinen sää, aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja ihmisiä oli hurjasti liikkeellä. Vähän harmitti että olimme vain päivämatkalla, sillä sinne olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Haaveissa onkin lyhyellä lomanpätkälläni ensi kuussa viettää kaupungissa pari yötä. Ehdimme päivämatkan aikana muutamassa tunnissa kuitenkin kierrellä vanhankaupungin suloisilla kujilla, käydä pizzoilla ja muutamissa kaupoissakin piipahdettiin pikaisesti. Parasta Tallinnassa onkin vain kävellä pitkin vanhaakaupunkia, varsinkin alussa olevat kukkakaupat jaksavat ihastuttaa joka kerta. Sain avomieheltäni lahjaksi auringonkukan, joka kulki koko päivän mukana ja onnistuin kuljettamaan sen ihan kotiinkin asti. 

Linkit mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Vitsit mä niin tykkään yhä vaan sun blogista! Käyn usein lukemassa ja katselemassa monta postausta putkeen, ja aina takuuvarmoja ihania Anne-asuja :) Sun, Linda Juholan ja Alexa Dagmarin asut inspiroi mua eniten :) Tämä siis yhteiskommenttina useaan aikaisempaankin postaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, oletpa ihana <3 Suuri kiitos! :)
   Aurinkoista kesänjatkoa!

   Poista