tiistai 16. heinäkuuta 2019

Cargotakki & Kukkamekko

mekko - &Other Stories (tämä)
takki - Ginatricot (samantyylinen)
tennarit - Converse (nämä)
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban

Moikka! Aikamoista haipakkaa oli viime viikko, niin töiden parissa kuin vapaalla. Viikko tuntuu erilaiselta, kun yöpyy pari yötä muualla kuin kotona. Vietin nimittäin aikaa niin mökillä kuin kotipaikkakunnallani. Mökille lähdimme yhdeksi yöksi ihan vartin varoitusajalla alkuviikosta työpäivän jälkeen. Lauantaina taas kiiruhdin töiden jälkeen bussiin ja kohti kotiseutuani. Ennätin sopivasti vielä lauantai-iltana käydä tervehtimässä iso-äitiäni ja saunoa. Sunnuntaina vietettiin sitten kummipoikani rippijuhlia. Älytöntä, kun ihan vastahan tässä itse pääsi ripille?!

Tuntuu että kotona kävin vain kääntymässä ja tällä viikolla sama meno jatkuu. Kalenteriin on merkattu niin Illallista taivaan alla, kampaaja-aikaa kuin Tallinnan päiväreissua, vihdoinkin! Jotenkin nautin siitä ettei kalenterissa ole tyhjiä päiviä ja saan asioita aikaan. Blogi ei tosin pysy ihan ajan tasalla, minulla on esimerkiksi edelleen kuvia Italiasta jakamatta ja asukuviakin on kertynyt koneelle useammat.

Laitetaan siis jakoon heti tämä yksi setti jo parin viikon takaa. Jengi valittaa viileitä kesäpäiviä, mutta itse olen ottanut ilon irti. Paljon enemmän vaihtoehtoja pukeutua ja minusta kesällä on aina mekkokeli! Rakastan muutenkin yhdistellä erilaisia vaatekappaleita keskenään, joten on vaan plussaa että mekkojen kanssa saa pukea erilaisia takkeja. Kukkamekon ja cargotakin yhdistelmän mieltäisin jo klassikoksi, joka toimii vuodesta toiseen.

Linkit mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti