keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Viileämpinä kesäpäivinä
mekko - &Other Stories
nahkatakki - Zara
tennarit - Converse
laukku - Chloé
koru & hiusdonitsi - &Other Stories

Seuraavat päivät on luvattu vähän viileämpiä säitä helteiden jälkeen, mutta minusta se mahdollistaa vain vaihtelun pukeutumiseen. Nämä kuvat on jo Italiassa otettu, mutta vastaavat asut toimivat nyt oikein hyvin myös Suomen ilmastossa. Mekot kun voi parittaa erilaisten takkejen kanssa, joilla saakin helposti vaihtelua pukeutumiseen. Jalkaan voisi tennareiden tilalle laittaa myös ronskit maiharit tai mokkanahkaiset nilkkurit. 

Kuvissa näkyvän mekon löysin vuosi sitten *&Other Storiesin alennusmyynnistä ja olen tykännyt siitä ihan hurjasti. Ainut miinus on se, että röyhelöt ovat tosi ryttyiset pesun jälkeen, mutta onneksi vaatehöyrystin pelastaa. En voisi enää elää ilman kyseistä vempelettä, sillä varsinkin minunlaiselleni, joka pukeutuu kesän ajan lähes pelkästään mekkoihin, se on ihan ehdoton. Joko teiltä löytyy höyrystin kotoa?

*mainoslinkki

3 kommenttia:

 1. Ihana asu ja sinä kyllä teet kivoja mekkolöytöjä. :) Olen itse myös miettinyt vaatehöyrystimen hankkimista koska olen niin laiska silittäjä. :D Mikä höyrystin sinulla on (merkki/malli)? Olen yhtä joskus lainannut tuttavalta mutta siinä ei tehoja ollut juuri ollenkaan.

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Pahoittelut, että vastaamisessa kesti, olen ollut menossa enkä yhtään muistanut mikä höyrystin mulla on, joten piti ihan tarkistaa :D Paras höyrystin olisi tietysti isokokoinen malli, joita vaatekaupoissakin käytetään, mutta mulla on kotikäytössä tämä malli: https://www.philips.fi/c-p/GC332_87/steam-go-2-in-1

   Poista
 2. Hei kiitos vastauksestasi. :) Olipa ihana käydä taas inspiroitumassa & lukemassa useampi postaus pienen tauon jälkeen!
  -Laura

  VastaaPoista