sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Alppiruusuja ja alelöytö

mekko - H&M
korikassi - Zara
kengät - Vagabond
korvakorut - Massimo Dutti
aurinkolasit - Ray-Ban

Mikäli ette ole vielä käyneet ihailemassa alppiruusuja, menkää heti! Kukat ovat juuri nyt parhaassa loistossaan. Täällä asuinkaupungissa niitä on vähän pitkin kaupunkia, mutta suurin valikoima on Sapokan puistossa, joka on muuten näkemisen arvoinen paikka ihan ympäri vuoden. Kauneimmat kukat ovat tänä vuonna ehdottomasti nuo kuvissa näkyvät vaalean lilat, onhan väri ollut lempivärini lapsesta asti. Pian laitankin läppärin kiinni, lenkkivaatteet päälle ja suuntaan kävelylle, jonka reitti kulkee myös kyseisen puiston läpi, sillä kukkaloistosta on otettava nyt kaikki irti. Samalla täytyy piipahtaa lähikaupassa hakemassa viimeiset jutut illan vohvelikestejä varten.

Mainitsinkin alkuviikon postauksessani, että saatan piipahtaa Hennesin aleissa, ja teinkin sinne pikaisen käynnin heti maanantaina alejen alettua. Löysin alerekistä tuon päälläni näkyvän valkoisen popliinimekon, jollaista olen ehtinyt etsiä jo pidempään. Tällaiset harkitut alelöydöt ovat parhaita, sillä olisin ostanut mekon ihan normaalilla hinnallakin. Itse asiassa olin mekkoa katsellut ennenkin, mutta se näytti sen verran läpikuultavalta, että jäi aiemmin myymälään. Keksin kuitenkin ostaa alle puettavaksi nämä valkoiset pyöräilyshortsit, ongelma ratkaistu! 

Linkit mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Ah, miten kauniita kuvia ja kaunis sinä! Jotenkin oikein hehkut ja sun hiukset näyttää niiiiin ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti! <3 Mä kun vielä mietin viitsiikö kuvia mennä ottamaan työpäivän jälkeen kun olo ei ole enää freesein, hyvä siis ettei kuvissa näy :D

   Ihana kun kommnetoit ja aurinkoista viikkoa! :)

   Poista