maanantai 10. kesäkuuta 2019

Tavallisen viikon suunnitelmat


Maanantai. Minulla on iltavuoro töissä, joten aamulla juon kahvit rauhassa ja julkaisen tämän postauksen. Herään joka aamu 7.30, huolimatta siitä onko ilta- vai aamuvuoro tai vapaapäivä. Yleensä vietän koneella aikaa aamuisin, jolloin pystyn parhaiten keskittymään. Harvoin osaan tai ehdin enää työpäivän jälkeen avata läppäriä. Ajattelin myös aloittaa viikon syömällä lounaan ulkona, sillä maanantaina melko usein jääkaappi huutaa tyhjyyttään. Käyn salaatilla lempikahvilassani työmatkan varrella. Mikäli aikaa jää, piipahdan H&M:lla katsomassa joko alet ovat alkaneet.

Tiistai ja keskiviikko. Nämä päivät olen aamuvuorossa, joten pääsen töistä jo neljän maissa. Asioita pitäisi hoidella, kuten täyttää se jääkaappi, pestä työvaatteita ja muita perus arjen askareita. Läheisen puiston alppiruusut ovat juuri nyt kauneimmillaan ja toiveissa olisi ehtiä joku ilta sinne kuvailemaan materiaalia tänne blogiin. Samalla voisi käydä läheisellä jäätelökioskilla meren äärellä. Päivätöissä käydessä ei tietenkään pysty samalla tavalla keskittymään blogiin, kuin sitä työkseen tekevät, mutta mielestäni olen melkoisen hyvin saanut nämä kaksi yhdistettyä ja päivitettyä bloginkin melko tasaiseen tahtiin.


Torstai ja perjantai. Tälle viikolle sattui useampi vapaapäivä ja vielä kivasti kaksi arkivapaata peräkkäin, joten olisi suunnitteilla mennä yhdeksi yöksi mökille, mikäli sää vain sallii. Tällä hetkellä säätiedotus perjantaille lupaa koko päivän sadetta, joten täytyy toivoa että ennusteet paranisivat lähemmin. Olin myös ajatellut Tallinnan päiväreissua tähän, mutta menisin nyt mieluummin mökille, kun olisi mahdollisuus olla yötä. 

Lauantai ja sunnuntai. Lauantain olen töissä, joten päivä menee siellä eikä illalla luultavasti tule tehtyä mitään ihmeellistä. Täällä asuinkaupungissa olisi kyllä kaupunkifestivaalit, joissa esiintyy Kaija Koo, joka on ihan paras! Sunnuntaina avomieheni vanhemmat tulevat meille kylään juhlimaan etukäteen syntymäpäivääni, joka on seuraavana päivänä. Ajattelin paistaa vohveleita, sillä niitä tulee melko harvoin tehtyä ja nyt on hyvä syy sekä useampi syöjä. Teen vohveleita sekä suolaisella että makealla täytteellä, mutta itse täytteitä en ole sen tarkemmin vielä miettinyt. Ideoita?


mekko - Lindex (tämä)
laukku - Gucci
tennarit - Converse (nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban Hexagonal

Linkit mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Tykkään ihan hirmuisesti tälläisistä postauksista! Musta on niin kiva tietää mitä ihmisten päiviin kuuluu. Rakastan listoja yms., joten nää on ihan huippuja!
  Teen itsekin vuorotyötä, tai siis olen kaupan alalla nyt kesätöissä ja musta on niin ihanaa, kun esim. tälle viikolle sattu tämä ke ja huominen vapaaksi. Viikonloppu meneekin sitten töissä, mutta mua ei haittaa yhtään. Saan tehdä omia juttuja, kun poikaystävä on töissä ja nauttia päivästä rauhassa. Siinä on jotain omaa taikaa.
  On myös ihan superia, että jaksat päivittää blogia päivätöiden ohella ahkerasti, usein jopa enemmän kuin ammatikseen blogia pitävät :) Melkein aina, kun tänne tulee on jotain uutta ilmaantunut. Ah, mahtavaa!
  Kivaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun jätit taas kommenttia! <3 Pahoittelut kun vastaaminen kesti, en mökillä alkanut näpyttää vastausta.
   Jep, sama homma, listat kuuluu elämään ja mulla on vielä tapana kirjoittaa niitä paperille. En osaisi esimerkiksi pakata ilman listaa! Ja arkivapaat on parhaita :) Tosin en muista milloin viimeksi olisi ollut päivä, että voisin vain olla? Sellaisia "vapaapäiviä" ei ole :D Vähän suunnittelua tämä töide ja blogin yhdistäminen siis vaatii ja niiden vapaapäivien "menetystä", mutta se on oma valintani :)

   Kiitos vielä paljon kun luet! <3

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista