maanantai 17. joulukuuta 2018

Viikko ennen joulualaukku - Prada
teddytakki - H&M (samantyylinen)
neule - &Other Stories (tämä)
housut - Mango
kaulakoru - &Other Stories (samantyylinen)
korvakorut - Ava & Aiden (samantyyliset)
kengät - Zara

Tasan viikon päästä olisi sitten jouluaatto! Minulla on kaikki hyvällä mallilla, lahjat on hankittua, vielä muutama pitäisi paketoida. Löimme myös työkavereiden kanssa hynttyyt yhteen ja osallistuin ensimmäistä kertaa Joulupuu-keräykseen, siitä tuli kyllä niin hyvä mieli, että varmasti osallistun myös ensi vuonna, ehkä vielä useamman lahjan voimin. Myös jouluruoat olen suunitellut, loppuviikosta pitäisi käydä ruokakaupassa tekemässä isommat ostokset. En niinkään pidä perinteisistä jouluruoista laatikkoineen, mutta kalkkunarulla meillä on ja graavilohi kuuluu ehdottomasti pöytään. Ajattelin ehkä paistaa torttuja ja glögi kuluu tottakai asiaan. 

Tuomaan Markkinoille ehdin fiilistelmään parikin kertaa, kävimme siellä nimittäin menneenä viikonloppuna taas. Helsinki on muutenkin niin uskottoman upea nyt jouluvaloineen, mutta pakko sanoa, että on täällä asuinkaupungissakin oikein kauniit valot ja himmelit. Jouluisessa Porvoossa kävimme jo marraskuun lopussa, ja siitä asti joulufiilis onkin ollut taattu. Huomenna menen pikaiselle visiitille kotipaikkakunnalleni toivottamaan hyvät joulut ja viemään pienet muistamiset. En ole lähemmäs kymmeneen vuoteen enää viettänyt joulua oman perheeni kanssa, kun tapasin avomieheni.

Seuraavaksi ajattelin mennä riisipuurolle kaupungin lempikahvilaani ennen töihin menoa, onneksi nämä ovat ihan lähekkäin. Illalla menemme työkavereiden kanssa syömään, kiva vähän hengähtää varmasti todella työntäyteisen viikon keskellä. Täällä ei ole joulustressistä siis tietoakaan, vaan odotan pyhiä innolla. Miltä teidän joulua edeltävä viikkonne näyttää?

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Mullakin alkaa olla kaikki jouluvalmistelut tehtynä, vielä ois vähän paketoitavaa ja viikonloppuna teen jälkkärin joulupöytään. Pääsen aika helpolla aina jouluisin, kun vietän jouluaaton vanhempien luona :) Olisi kyllä kiva järjestää joskus joulu ihan omassa kodissa, mutta meidän kaksiossa ei taida olla tarpeeksi tilaa.. ehkä sitten ensi vuonna jos ollaan jo sillon isommassa kodissa. Vietättekö te joulun ihan kahdestaan miehesi kanssa? Me ollaan myös miehen kanssa mietitty, jos jonain jouluna lähtisikin ihan kahdestaan pohjoiseen, vuokraisi jonkun söötin pienen mökin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva juttu, niin pääset sitten rentoutumaan kunnolla 🙂 Lahjojen hankknta on minusta kivaa puuhaa ja yritän aina keksiä jotain käytännöllistä. Kummipojalle en tosin muuta keksi kuin rahaa ja jotain karkkia lisäksi 😄 Me käydään miehen vanhemmilla aattona, muuten ollaan kahdestaan. Joka joulu tosin päätän että seuraava joulu ollaan ulkomailla, mutta aina se jää 😄 Mulla olisi vaikea olla joulunaikaan pois töistä ja nyt kun vasta oltiin Jenkeissä ei mitään hinkua olekaan minnekään lähteä. Oikein hyvä idea olisi suunnata pohjoiseen jouluksi!

      Poista