perjantai 28. joulukuuta 2018

Mekko talvikäytössäPostaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

korvaläpät - Lindex (nämä)
alpakkasekoiteneule - Lindex (tämä)
mekko - Zara (vanha, vastaava mekko)
sukkahousut - Lindex (nämä)
nahkarukkaset - Lindex (sama malli)

Olen innostunut taas ihan kunnolla käyttämään enemmän mekkoja ja hameita myös näin talvella. Paras vinkkini talvipukeutumiseen on lämpimät sukkahousut, luonnonkuituja sisältävät versiot ovat housujakin lämpimämmät ja asuihin saa niin paljon enemmän vaihtoehtoja. Kävin hiljattain täydentämässä sukkahousujani Lindexillä saamallani lahjakortilla. Yllätyin kuinka paljon erilaisia vaihtoehtoja oli tarjolla, hehkutin työkaverillenikin innoissani löytöjäni. Nappasin mukaan merinovillaiset sekä nämä kuvissa päällä olevat kashmiria sisältävät versiot. Kun mekon päälle heittää vielä alpakanvillaa sisältävän neuleen, tarkenee pikkupakkasissa oikein hyvin. 

Olen ennenkin maininnut, mutta rakastan Lindexin Premium Quality -tuotteita, hinta-laatusuhde todellakin kohtaa. Materiaalit niissä ovat pääosin luonnonkuituja, mutta hinnat hyvinkin kohtuullisia. Varsinkin alpakanvillaneuleita olen useasti aiemminkin hehkuttanut, nyt klassisesta neuleesta oli tullut lisää jo kevättä henkiviä värejä. Itse päädyin tähän neutraaliin haalean beigeen, vaikka esimerkiksi oranssi näytti todella raikkaalle. Premium Quality -mallistosta ovat myös aitonahkaiset rukkaset. Ne ovat olleet minulla jo useamman talven käytössä, mutta pysyneet hyvässä kunnossa, vastaavaa mallia myydään myös edelleen. Suosittelen aina panostamaan luonnonmateriaaleihin, ne kestävät niin aikaa kuin käyttöä.

2 kommenttia:

 1. Mä olen luottanut jo kohta 10v ajan Lindexin sukkahousuihin talvisin. Äiti joskus lukioaikoina suositteli niitä :) lämpimät ja kaunis valikoima.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh :) Mäkin olen ostanut ennenkin Lindexiltä sukkiksia, mutta nyt vasta tutustuin noihin villaisiin!

   Hyvää uutta vuotta! :)

   Poista