lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukuussa..


..avaan jo perinteeksi muodostuneen Kinder -kalenterin luukkuja. Tällä kertaa tosin mallina on uusi pöydälle laitettava talokalenteri. Haaveilin myös jostain kosmetiikkakalenterista, mutta jäi kuitenkin hankkimatta, ehkä ensi vuonna.

..koristelen kotia maltillisesti. En ole koskaan tykännyt tontuista ympäri asuntoa. Jouluvalot olohuoneen ikkunaan ja muutama uusi tyynynpäällinen sohvalle riittävät. Viime vuonna meillä oli pikkuinen joulukuusikin, mutten taida tänä vuonna sitäkään hankkia. Ehkä muutama kuusenoksa pöydälle maljakkoon.


..menemme työporukan kanssa syömään vähän paremmin. Itse en niinkään välitä fiineistä ravintoloista viineineen, mieluummin syön vaikka pizzaa, mutta vaihtelu tunnetusti virkistää.

..valmistaudun töissä vuoden kiireisimpään aikaan. Toisaalta kunnon tekemisen meininki on aivan parasta. Joululaulut raikaavat ja paketteja saa vääntää oikein olan takaan.

..toivon että lempikahvilani tarjoilisi viime vuotiseen tapaan riisipuuroa aamuisin. Olisi ihana aloittaa (työ)päivä puurolla, kunnolla kanelia ja sokeria, kiitos! Riisipuuroa en nimittäin viitsisi vain itselleni alkaa keittämään, eikä valmispuuro tule todellakaan kysymykseen.


..käyn Helsingissä Tuomaan markkinoilla ja muutenkin fiilistelemässä jouluista pääkaupunkia upeine jouluvaloineen.

..hankin vain vähän lahjoja ja vältän tänäkin vuonna lahjastressin, sillä kaikki lahjat olen jo päättänyt. Osan ostan töistä ja osan olen jo tilannut netistä. Valitsen paketointitarvikkeet tarkkaan ja tällä kertaa tilasin ne Arketilta, vihreää paperia ja juuttinarua.

..vierailen kotipaikkakunnallani, jossa käyn hävettävän harvoin. Haaveissa olisi, että ehtisin olla yötä ja käydä samalla reissulla fiilistelemässä läheisen kaupungin, Lappeenrannan joulua. 


Ihanaa ja tunnelmallista joulunaikaa! <3

2 kommenttia:

  1. Kokkikartanon valmis riisipuuro on mielettömän hyvää. En omista mikroa, en osta eineksiä, mutta tuo on poikkeus sääntööni :)

    VastaaPoista