tiistai 4. syyskuuta 2018

Syyssuosikkeja Omassa Kaapissa


Chloén Faye minilaukku. On lempparini vuodenajasta välittämättä, mutta jotenkin se sopii minusta varsinkin syysvaatteiden kanssa loistavasti, mokan ja nahan yhdistelmä toimii laukussa täydellisesti. Ehkä miellän laukun syksyyn, sillä ostin sen pari vuotta sitten juuri näihin aikoihin. Vaikka laukku on kooltaan todella mini, se on täydellinen omaan arkeeni, sinne mahtuu puhelin ja avaimet, enkä juuri muuta mukana arjessa kanna, kun kävelen lähinnä työpaikan ja kodin väliä. Fayen myötä muuten sen isompi sisar Georgia jäi täysin käyttämättömäksi ja sen myisinkin mielelläni pois (täällä ilmoitus).


Harmaat neuleet. Siinä missä kesäaikaan pukeudun melkein pelkästään värikkäisiin printteihin, kääntyy tilanne päälaelleen ilmojen viiletessä, kun kuvioihin astuu harmaat neuleet, eri malleissa ja materiaaleissa. Kuvan neule on Benettonin. Mietinkin voisinko mennä koko syksyn mekossa, jos yhdistäisin siihen neuleen ja sukkahousut, jotenkaan kun housujen käyttö ei vain innosta.


Musta nahkatakki. Klassinen nahkarotsi on lempivaatteeni muutenkin, mutta syksyllä se toimii ehkä kaikista parhaiten. Takin voi yhdistää ihan kaikkeen, mutta oma ikilempparini on naisellinen mekko ronskin takin kanssa. Nahkatakilla mennäänkin niin pitkälle syksyyn kun vain mahdollista.


Leopardi -kuosi. On tämän syksyn yksi trendikkäin, mutta omassa pukeutumisessani mukana aina jossain määrin, joka asusteissa tai isommissakin pinnoissa. Vanhimmat lukijat ehkä muistavat leopöksyt useamman vuoden takaa? Itse voisin pukeutua kuosiin päästä varpaisiin, mutta jos se tuntuu liialta, ovat esimerkiksi kengät tai huivi hyvä hankinta. Kuvan kengät löytyivät talvella Berliinin &Other Storiesilta puoleen hintaan.


Pitkä beige takki.  Rakastan pitkää takkia, sillä sen kanssa ei tarvitse juurikaan miettiä mitä alle pukee, joten se on todellakin minunlaiseni, kausittain todella laiskan pukeutujan pelastus. Beige väri on helppo yhdistää ja pitkä malli mahdollistaa mekkojenkin käytön takin kaverina. Kuvan takki on muutaman vuoden vanha Zaran, joka kyllä tänä syksynä täytyy korvata uudella vastaavalla, sillä se oli todella huonolaatuinen, vaikka muuten malliltaan täydellinen.


Kirkkaanpunainen. Kengät, laukku, huivi, hattu.. kaikki käy! Vuosi sitten punainen alkoi hiipiä pienissä määrin pukeutumiseeni, mutta nyt himoitsen sitä isommissakin pinnoissa, kuten takissa. Punaisilla asusteilla saa helposti piristystä vaikka harmaan kanssa. Baskeri on Mangosta.

Mitä teidän syyssuosikkeihin kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti