sunnuntai 16. syyskuuta 2018

4 x Trenssiasu

Tällä viikolla pääsin syksyisemmän pukeutumisen makuun, kun loppuviikosta heitin niin pitkälahkeiset housut kuin trenssinkin päälle. Ihan perinteistä "jäykkää" trenssiä en enää omakseni koe, mutta sen päivitetty pitkä ronskimpi oversize -malli sen sijaan on makuuni. Ennen kun postailen varsinaisia asuja trenssin kanssa, päätin koota vähän inspiraatiota kollaasien muodossa. Itselläni on usein arjessa se ongelma, etten ehdi tai vain löydy intoa miettiä erilaisia settejä. Sen vuoksi kasaan näitä asuideoita usein itselleni paperille tai näin kollaaseiksi.


1. pilkullinen pusero  - tennarit - aitonahkaiset housut - laukku Balenciaga - trenssi
2. merinovillaneule - laukku Gucci - farkut - loaferit

Lämpimään syksyyn. Yksi luottosettini on nahkaiset housut (himoitsen noita kollaasin aitonahkaisia), hyvin laskeutuva printillinen pusero ja niiden kaveriksi tennarit. Tykkään yhdistellä siistimpää rennompaan ja tennareissa kuljen 90% ajasta tähän aikaan vuodesta. Vielä kun keveämmillä kengillä tarkenee, toimii trenssi täydellisesti myös loafereiden kanssa, niiden pariksi yksinkertaisest kulutetut farkut ja kevyt merinovillaneule (Lindexin neulevalikoima on tosiaan loistava). Vähän näköä simppeliin settiin toisi Guccin Dionysus -laukku, joka mini -koossa keikkuu toivelistallani.


3. kashmirneule - leopardi -nilkkurit - farkut - laukku Balenciaga

Viileämpiin päiviin. Säiden viiletessä, kun en kuitenkaan halua vielä turvautua villakangastakkiin, heitän tressin kaveriksi pakumpaa neuletta ja nilkkurit. Ruskean sävyt ja siniset farkut toimivat loistavasti yhdessä, piristystä settiin saa esimerkiksi leopardi -kuosisilla nilkkureilla.  Löysin muuten vihdoin pitkän etsinnän jälkeen farkut! Homma tuntui olevan lähes mahdoton tehtävä, kunnes piipahdin tosi pitkästä aikaa Vero Modassa, josta löysin nuo kollaasissa näkyvät farkut. Täydellinen malli, sävy ja mikä parasta löytyi hyvällä pituudella, mikä ei ole tähän varteen todellakaan itsestäänselvyys. Toinen simppeli setti on mustat housut, valkoinen yläosa ja piristävät punaiset buutsit tai laukku. Punainen ja beige sopivat minusta tosi hyvin yhteen.

Linkit mainoslinkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti