maanantai 24. syyskuuta 2018

Kerrospukeutumista
neule - H&M Premium quality 
mekko - &Other Stories
laukku - Chloé
nilkkurit - Mango
aurinkolasit - Ray-Ban

Taas maanantai! Tämä viikko alkaa aika väsyneissä tunnelmissa, sillä lauantain juhlinta verottaa. Onneksi käyn todella harvoin ulkona. Viikonloppuun sisältyi myös Helsingissä käyntiä perjantaina, istuttiin vielä ulkona terassilla, vitsi mikä sää näin pitkällä syyskuussa! Tänään jäisin vielä mielläni kotiin lepäämään, mutta päivä on täyteen buukattu. Nyt aamusta pitäisi lähteä kirpputorille laittamaan pöytä kuntoon, syödä pikainen lounas ja suunnata töihin iltavuoroon. Tulin vain pikaisesti heittämään nämä asukuvat tänne, kunnes on kiirehdittävä päivän menoihin.

Olen etsinyt pidemmän aikaa leopardi -kuosista hametta, muttei sellaista tunnu mistään löytyvän. Mekko saa siis toimittaa myös hameen virkaa ja ihan hyvin se toimii minusta neuleen kanssa. Mikä parasta kerrospukeutuminen toimi loistavasti, kun tuona päivänä asteet nousivat melkein pariin kymppiin päivällä, jolloin neule sai lähteä, mutta illalla oli viileää eikä villapaita ollut yhtään liikaa. 

4 kommenttia:

 1. Näitä hame/mekko ja neuleyhdistelmiä on nyt näkynyt paljon blogeissa ja näyttävät mun silmään tosi kivalta, kuten myös tuo sun asu :) Jotenkin nuo korolliset nilkkurit tuo vielä viime silauksen asulle, mielestäni toimii paljon paremmin noin kun matalilla kengillä :) Viikonlopun juhlintojen jälkeiset maanantait on kyllä aika kamalia, mulla olis sama edessä ehkä viikon päästä :D Toivottavasti oli kuitenkin hauskaa lauantaina ettet turhaan joudu nyt kärsimään väsymyksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, neuleita näkynyt kyllä hurjasti - varsinkin näitä ruskean sävyisiä. Kiitos paljon! 😊 Edes matalat korot oli melko ehdottomat tässä kun löysä mekko + neule niin jotain ryhtiä piti saada. Ajattelin kyllä pakata tämän saman setin myös reiissuun ja käyttää tennareiden kanssa (tulevalle matkalle turha pakata korkkareita)
   No joo, siis mulla kesti tämä toipuminen taas monta päivää 😀 onneksi käyn niin harvoin ulkona, että tämän taas kesti, haha. Mitä hauskinta tulevaa viikonloppua sulle! 😘

   Poista
 2. Kylläpä sinulla ovat värit ja asusteet kohdillaan! Ihan syksyn suosikkiasu, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista