lauantai 22. syyskuuta 2018

Mistä saan inspiraatiota?


Vaatekaupat & nettisivut. Yksi lempiharrastukseni on selailla vaatekauppojen nettisivuja inspiraatiomielessä. Stailaukset ovat ajankohtaisia ja saa helposti napattua ideoita oman vaatekaapin hyödyntämiseen. Vaarana tosin on, että tekee samalla mieli hankkia jotain uutta. Tykkään myös käydä varsinkin &Other Storiesin myymälässä paikan päällä ihastelemassa kaunista esillepanoa kuin hakemassa ideoita yhdistelyyn, kyseinen myymälä on ehdottomasti paras paikka inspiroitua!


Pinterest & Instagram. Ovat ne tutuimmat paikat inspiraation etsintään. Instagramia käytän juuri nyt enemmän matkakohteista haaveiluun. Tykkään selata kuvia paikoista, jonne on suunnitteilla matkustaa. Tällä hetkellä siis listalla on Seattlen, Losin ja Vegasin kuvien katselu, samalla nappaan ideoita esimerkiksi ravintoloista mieleeni. Pinterestistä sen sijaan kerään ideoita pukeutumiseen. Jos esimerkiksi mielessä on jokin tietty vaate tai asuste jonka yhdistelyyn kaipaan ideoita, on Pinterest oiva paikka niitä löytää.

Blogit. Tuntuu, että viime vuosien aikana moni lempiblogini on lopettanut tai ainakin hiljentänyt postaustahtia melkoisesti, minkä vuoksi blogit eivät ole enää minulle se ykköspaikka inspiraatioon. Mutta tykkään edelleen lukea niitä muutamaa lukulistallani, minkä lisäksi luen satunnaisesti postauksia sieltä täältä, esimerkiksi juuri lomakohteista. Blogeista saan usein ideoita vaatteiden yhdistelyyn ja olen päätynyt myös useamman kerran ravintoloihin niiden kautta. 


Aikakausilehdet. Olen palannut taas perinteisten paperilehtien pariin. Paras lehti on Me Naiset, jota tilasin vuosia, kunnes jokunen vuosi sitten lopetin tilauksen lähinnä ajanpuutteen vuoksi. Huomasin kuitenkin ostavani taas viikottain irtonumeron kaupasta, joten syksyn iloksi tilasin *Me Naiset nyt upeaan tarjoushintaan! Muotikuvat ovat järkeviä, joiden lisäksi olen saanut lehdestä monta ideaa esimerkiksi ruokaresepteistä ja usein luen lehden kannesta kanteen. Luen kausittain muitakin lehtiä, kuten GloriaaTrendiä ja Elleä, mutta niitä en osta läheskään joka kuukausi.


Työpaikka. On mahtavaa, että työpaikka on inspiroiva, sillä siellä tulee vietettyä iso osa ajasta. Myymälästä saan ideoita eri kuosien yhdistelyyn, hankin lähes aina lahjat sieltä sekä innostun sisustamaan kotonakin edes hitusen. Löysin myös silkkipuserot kunnolla vasta töiden kautta ja nykyisin ne ovat ihan lempparivaatteitani. 

Ulkomaanmatkat. Lomilta saa hurjasti ideoita varsinkin pukeutumiseen, kun bongailee  vastaantulevilta ihmisiltä kivoja asuja. Yksi syy on varmasti se, että lomalla on aikaa inspiroitua ihan eri lailla kuin arjen kiireessä. Ulkomailta teen usein myös ne parhaat vaatehankinnat. Tässä asussa muuten niin takki kuin tennarit ovat Barcelonan tuliaisia keväältä.


takki - Pull & Bear
neule - COS
housut - Mango
tennarit - Pull & Bear
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban

*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti