torstai 31. toukokuuta 2018

Take me to Milano










bleiseri - Pull&Bear (samantyylinen)
housut - Pull&Bear (samantyyliset)
t-paita - H&M (samantyylinen)
tennarit - Pull&Bear (samantyyliset)
korvakorut - Massimo Dutti
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
laukku - Céline

Vuosia sitten bleiserit kuuluivat pukeutumiseeni kuin nahkatakit nykyään. Sitten kyllästyin bleikkuihin totaalisesti ja muutenkin koin ne liian asialliseksi nykyiseen tyyliini. Jokainen bleiserini päätyi siis kirpparille enkä niiden perään ole sittemmin haikaillut. Kunnes tänä keväänä rennommanmalliset bleiserit alkoivatkin taas näyttää yllättävän hyviltä, varsinkin raidallisina ja  koko pukuna. Muutaman kuukauden olinkin etsinyt sopivaa settiä, kunnes vihdoin Barcelonassa tärppäsi. Olin katsellut tätä päälläni näkyvää pukua Pull&Bearin nettisivuilla etukäteen, ja teinkin heti täsmäiskun myymälään kun saavuimme Espanjaan. Kuten mainitsin, Barcelona oli minunlaiseni shoppailijan unelma, mutta yllättävän hyvin sain pidettyä siellä pään kylmänä ja ostin "vain" etukäteen suunnittelemani jutut. Puvun lisäksi myös tennarit ja korvakorut ovat Espanjan tuliaisia. 

Barcelonassa käytin pukua rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa, mutta olen suunnitellut yhdisteleväni sitä myös vähän fiinimmin korollisiin sandaaleihin ja toppiin. Housut ja bleiseri toimivat hyvin myös erikseen, joten näistä saa monta asua aikaan. Vastaavia raidallisia housuja näkyi muuten paljon katukuvassa Espanjan päässä, josko hetkisen pinnalla ollut ruutu-kuosi alkaisi väistyä? Kertokaas, mitä tykkäätte tästä minulle ei niin tyypillisestä asusta?

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa jaksan kommentoida,sillä syksyllä elämä läiskäsi märällä rätillä pitkin molempia poskia niin ,että vaivoin jaksoin omat vaatteet ,samat viikosta toiseen,kaivaa kaapista ja riipiä ylleni. Mutta alkoi se aurinko paistaa keväälle minullekin joten jaksan taas lukea ja kommentoida ihanaa blogiasi. Aivan mielettömiä asuja sinulla on ollut pitkin talvvea ja alkukevättä. Se Bershkan vaaleanpunainen tekoturkki sai hymyn huulille. Ihana. Mutta siis tästä uusimmman postauksen kuvasta tuli mieleen positiivisella tavalla tuli vankilafibat tuosta sinun asusta:)
    Odotan innolla lisäpostauksia,sillä sinulla on aina niin ihania kesämekkoja.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kirsi ihana kuulla sinusta! :)
      Ikävä kuulla, että elämässäsi on ollut vastoinkäymisiä :/ Onneksi elämä alkaa taas näyttää positiiviset puolensa! :) Paljon tsemppiä mitä ikinä onkaan elämässäsi meneillään!

      Kieltämättä vähän vankikarkurimainen asu tämä :D

      Mukavaa alkanutta kesää ja toivottavasti kuullaan taas! :)

      Poista