maanantai 21. toukokuuta 2018

Palmujen Katveessamekko - Zara
kengät - &Other Stories
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban
korvakorut - Mango

Asukuvia Barcelonasta olisi jonkun verran koneella, onneksi nämä kesäiset setit ovat myös ajankohtaisia Suomessa nyt, joten täytyy pikku hiljaa laittaa kuvia jakoon tänne. Tässä yksi asu Espanjasta eräältä illalta, kun olimme suuntaamassa syömään rentoon ravintolaan (vinkkaan siitä myöhemmin lisää). Olimme kyllä matkalla niin oikeaan aikaan, kun pääsi kesämekkojen makuun ja niiden käyttöä sai jatkaa heti kotonakin (okei, nyt lupaan etten enää hehkuta säätä).

Erilaiset mekot ovat heikkouteni, mutta toisaalta kesällä minua ei juuri muissa vaatteissa nähdä. Muutenkin kesällä tuntuu, että olen elementissäni pukeutumisen suhteen ja on paljon enemmän valinnanvaraa vaatekaapissa. Ihastuin Zaran keltapohjaiseen kukkamekkoon jo kuukausia sitten, ja hankinkin sen matkaa odottamaan. Leijonankeltaista näkyy nyt paljon ketjuliikkeiden valikoimissa ja itse olen täysin ihastunut tuohon lämpimään sävyyn. Muutenkin mekossa toimii minusta kaikki - printti, pituus, väljä malli ja rypistymätön materiaali, lisäksi pitkät hihat mahdollistavat mekon käytön vähän viileämmälläkin. Veikkaan tästä yhtä kesän luottomekoistani. Iskeekö keltainen teihin?

6 kommenttia:

 1. Sopii tosi hyvin sulle tuo mekko ja keltainen väri :) Itsekin voisin jotain keltaista harkita nyt, kun on saanut vähän väriä pintaan eikä ole enää ihan niin haamun valkoinen. Olet muuten hyvin osoittanut noilla sun mekoilla ja hameilla, että midimitta sopii hyvin myös meille lyhyemmille :) Aiemmin ajattelin, että se on enemmän pidempien naisten mitta, mutta sä ainakin rokkaat myös tuossa mitassa :) Täytyy siis sun innoittamana lähteä kaupoille kokeilmaan keltaisia midimekkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Mimmu! :) Ehdottomasti voi lyhyenäkin käyttää midimittaa, enkä mä ikinä muutenkaan mieti voinko käyttää jotain tiettyä, vaan käytän jos haluan :) Minusta midi ja maxi käy myös pätkille oikein hyvin, joten eikun midit käyttöön sielläkin ;) Itse olen huomannut etten kovin lyhyissä helmoissa enää viihdy ja shortsit on ehdoton ei :D Tuollaista keltaista löytyy paljon juurikin Zarasta ja Ginalla näin myös!

   Poista
 2. Ai vitsit miten ihana kuosi ja väri mekossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! :) Mä tosin kriiseilin mekon kanssa kun tilasin sen nettikaupasta ja pähkäilin kahden koon välillä, otin isomman ja se tuntui liian isolta (sit olin jo ehtinyt leikata laput irti), mutta käytössä just kivan rento :) Mukavaa kesää! :) Ps. olisi ihana jos olisi joku miitti taas??? ;)

   Poista
 3. Oi ihana mikä mekko! Niin kauniin kesäinen, tosi kaunis. Ja tietenkin, ihana Barcelona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Satu ja niin ihana että jätit kommentin! :) Mukavaa viikon jatkoa! <3

   Poista