maanantai 14. toukokuuta 2018

Mukavin Matkustusasu


housut - Zara (samantyyliset)
nahkatakki - Zara (samantyylinen)
paita - Monki
tennarit - Converse (nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
laukku - Céline

Minusta on kiva lentokentillä katsella millaisissa asuissa porukka matkustaa ja muutenkin tarkkailla ihmisiä.  Itse suosin matkustaessa yksinkertaisia ja mukavia asuja, sellaisia joissa on helppo olla eikä tarvitse jatkuvasti asetella vaatteita hyvin. Yllä näkyvässä asussa itse asiassa reissasin niin bussilla Helsinkiin, kun yövyimme siellä yhden yön ennen Barcelonaan lähtöä, ja kuljin samassa setissä päivän kaupungilla. Lensin samassa asussa myös niin Barcelonaan kuin takaisin, ainoastaan paita vaihtui valkoiseen teeppariin. 

Muutama hyväksi todettu kikka minulla onkin lennolle. Löysät housut, joissa on kuminauhavyötärö ja jotka eivät rypisty. Pallo-kuosiset pökät ovat osoittautuneet todella hyväksi hankinnaksi, näitte ne jo aiemmin täällä vähän siistimmässä ilta-asussa, mutta toimivat loistavasti myös tennareiden kanssa. Nahkatakin heitän jo lennolle päälle, koska se lähtee muutenkin lomille mukaan ja koneessa on usein vilu, lisäksi niin säästyy painolta matkalaukussa. Hiukset pidän aina kiinni lennolla, eivät ole tiellä  ja pysyvät aisoissa. Mitään ylimääräisiä koruja tai asusteita en lennolle laita, sillä haluan selvitä turvatarkatuksen läpi mahdollisimman sujuvasti. Tennarit ovat ehdottomat, jos tulee kiire koneeseen ja joutuu juosta, usein myös ulkomailla kentillä on melko pitkät kävelymatkat portille. Laukuksi paras on pieni, kaiken tarpeellisen passista käsirasvaan sisään vetävä malli, itse olen kokenut Célinen Nanon parhaaksi, se ei vie liikaa tilaa koneen jalkatilassakaan. Laukussa myös pitkä hihna on ehdoton, että sen saa olanyli ja kädet saa vapaaksi.

Tältä erää lomat onkin nyt vietetty ja tänään työpaikka kutsuu. Seuraava lomanpätkä minulla on vasta elokuun puolessa välissä. On kuitenkin tosi hyvä fiilis mennä töihin, eikä se ahdista yhtään. Olen niin iloinen, että on työ, josta oikeasti tykkää ja minne menoa melkein odottaa. Muutenkin alkava viikko vaikuttaa oikein lupaavalta niin säiden kuin suunnitelmien puolesta. Minulle sattuu yksi vapaapäivä keskelle viikkoa ja lähdemme ehkä avaamaan mökkikauden silloin. Mukavaa viikkoa teillekin! :)

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. On kyllä mukavan näköinen lentoasu :). Itse myös suosin lennoilla mukavia vaatteita, mutta en silti lähde rönttävaatteissa lennoilla vaan asuissa pitää myös olla esim. juuri nahkarotsien tuomaa ryhtiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo minäkään en halua missään collegeissa lentää, vaan asun pitää olla sekä siisti että rento.

   Mukavaa viiikkoa! <3

   Poista