keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Summer Wanties


pitsimekko - aurinkolasit - laukku Gucci - rannekoru &Other Stories - kengät  
Vaikka kesävaatekaappi näyttää tällä hetkellä suhteellisen hyvältä, mahtuisi sinne vielä muutama mekko. En nykyään tunne itseäni kovinkaan kotoisaksi alle polven yltävissä helmoissa, jonka takia monet vanhimmat mekot ovat lähteneet kiertoon. Tilalla tarvitsisin valkoisen pitsimekon, joka toimii täydellisesti niin nahka- farkku kuin cargotakin kanssa. Myös mustalle simppelille mekolle olisi tilaa, vaikken yleensä mustaa kauheasti käytä. Barcelonasta sain kuitenkin hurjasti inspiraatiota mustan mekon käyttöön, kun bongalin kadulta tyylitaitureita. Punainen väri myös miellyttää tällä hetkellä hurjasti, ja kyseistä väriä kaipaisin lisää garderobiini esimerkiksi taas mekon tai vaikkapa housujen muodossa.

En ole hetkeen huokaillut minkään laukun perään, mutta nyt olen saanut päähänpinttymän punaisesta pikkulaukusta. Chloén suloinen Faeyni on täydellinen ja saman mallin haluaisin punaisena, sitä ei kuitenkaan mistään enää löydy, olen etsinyt sitä niin kaikista mahdollista nettikaupoista kuin Helsingistä ja Barcelonasta. Joten olen tutkinut muitakin vaihtoehtoja. Guccin laukut eivät ole kauheasti makuani miellyttäneet, ennen kuin törmäsin Dionysus Super Mini-malliin. Se on hurjan söpö pikkuruisessa koossaan ja tykkään jopa ketjuhihnasta siinä, joita en yleensä laukkuihini huoli. Gucciakaan ei tunnu nyt mistään löytyvän, vaan joka paikka näyttää loppuunmyytyä.  Asusteissa haluaisin hurjasti myös uudet aurinkolasit. Ray-Banin pyöreistä Ja-jo laseista olen haaveillut monta kuukautta, ehkä  nämä saapuneet kesäkelit olisivat tarpeeksi hyvä tekosyy niiden hankintaan? Myös sirot korut iskevät tällä hetkellä ja ne menevät kivasti töissäkin. &Other Storiesilla on minusta kauniita koruja. 

Paksupohjaisia Converseja olen myös etsinyt kissojen ja koirien kanssa, niin kaikki mahdolliset liikkeet Suomessa kuin Barcelonassa, nettikaupoista puhumattakaan, koot ovat joka paikasta loppu! Huolisin myös Vagabondilta arkeeni soveltuvat kesäkengät pienellä korolla. Omistan viime vuodelta Zaralta samantyyliset, mutteivät ne ole mitkään unelmat jalassa, joten ehkä jossain kohtaa panostan noihin astetta laadukkaampiin popoihin.

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Hauska taas huomata miten samoja himotuksen kohteita meillä on :D Mullakin on nimittäin jo pitkään ollut päähänpinttymä punaisesta pikkulaukusta ja omani löysinkin hetki sitten Lindexiltä! Ja ai että kyllä näyttäisi se Chloen fayekin niin mageelta punaisena!! Ja vaikken tosiaan mikään värien käyttäjä olekaan, on siinä punaisessa värissä nyt kesän tullen vaan jotain mikä iskee kovaa :D Joku kuume tuli nimittäin myös punaisiin culottes housuihin ja ginasta sellaiset sitten kotiutinkin :) Ja toinen mitä olen pidemmän aikaa hamunnut ovat paksupohjaiset tennarit. Ja tällä hetkellä mulla onkin tilauksessa tulossa supergan 2790 flatformit :)

  Toivotaan, että sullakin vielä tärppäisi ja onnistuisit saamaan conssit ja laukun ja muut! Se on niin turhauttavaa aina, kun jotain tiettyä etsii ja jokapaikka on täynnä ei-oota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta? :D Voi sinua onnekasta, punainen laukku olisi niin ihana kesällä! Chloé olisi mun ehdoton valinta, jos sitä vain jostain löytyisi..
   Mäkin muuten katselin just viikonloppuna Ginassa parejakin eri punaisia housuja. En vaan jaksanut sovitella, niin täytyy piipahataa siellä paremmalla ajalla.
   Mulla on työkengät Supergalta ja ne on olleet hyvä, mutta olen vaan niin Converse-tyttö :D Onhan mulla toki paksupohjaiset tennarit, Marimekot viime kesältä ja Espanjasta ostetut Pull&Bearin, jotka tosin suunnittelin viedä työkengiksi nekin, mutta Consseissa on vaan jotain! Eikä mulla harmi vain tennarit kestä juuri yhtä kesää pidempää, joten tuntuu että niistä on aina pula?! :D

   Jep, yleensä mitä etsii sitä ei löydä :/

   Mukavaa loppuviikkoa! <3

   Poista