tiistai 15. toukokuuta 2018

Midi dress & Raffia bag
mekko - Ganni (tämä)
laukku - Zara
kengät - &Other Stories (samantyyliset)
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Meille sattui Barcelonaan aluksi hieman epävakaat säät. Kun saavuimme kaupunkiin aikaisin lauantaiaamuna oli tosi harmaata ja myöhemmin satelikin. Myös herätessämme sunnuntaina satoi, totta puhuen aloin olla jo hieman allapäin, sillä matkustinhan yhteen aurinkoisimmista maista ja tottakai elin siinä toivossa, että sää olisi pelkkää paistetta. Myöhemmin iltapävällä aurinko kuitenkin tuli esiin ja seuraavan viikon kelit olivatkin oikein hyvät, pieniä sadekuuroja saattoi tulla, mutta yleisesti sää oli poutainen. Minusta toukokuu on paras aika matkustaa Euroopassa, sillä lämpöasteet eivät ole vielä liian korkeat makuuni. Kun Barcelonassa kävelimme päivässä kymmeniä kilometrejä, olisi porottava aurinko ollut vähän liikaa, kun mikään rantaloma ei ollut mielessä muutenkaan. Uima-asut jäivät siis tällä kertaa käyttämättä, nimittäin rannalla kävimme vain kävelemässä muutaman kerran. Kun ei ollut pakottavaa tarvetta rannalle, ehti nähdä kaupunkia senkin ajan ja kuljimmekin Barcelonaa ristiin rastiin viikon aikana, siinä ehti nähdä jos jonkinmoista paikkaa ja saada hyvän käsityksen kaupungista.

Kesämekot pääsivät kuitenkin kunnolla käyttöön ja tässä ensimmäinen asu lomalta. Tilasin Gannin printillisen mekon jo kuukausia sitten  Booztilta hyvällä alennuksella lomaa ja kesääkin ajatellen. Minusta mekon malli on hauska rimpsuineen ja off-shouldereineen. Tällä hetkellä tykkään midimitasta ja monet vanhimmat mekkoni tuntuvat ihan hurjan lyhkäisiltä. Kuvat on muuten napattu hotellimme pihapiirissä. Koko hotellin miljöö oli aivan ihana, mutta kirjoitan hotellista myöhemmin lisää sekä jaan samalla muutaman muunkin oman Barcelona vinkin. 

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Hei, sulla on ihana marimekon silkkipaita, niin oletko uskaltanut pestä sitä koneessa vai vain ohjeen mukaan käsin? Olen ihastunut pieneen unikkokuosiin ja kiinnostaisi tilata paita. Entä onko vastaako paidan koko normaalia vaatekokoasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Juu minulla on itse asiassa muutama silkkipaita Marimekolta, joten kokemusta pesemisestä löytyy. Pesen silkkivaatteet pesukoneessa silkinpesuohjelmalla ja pesupussissa, käytän lisäksi silkkivaatteille tarkoitettua pesuainetta. Laitan henkariin kuivumaan, joten laadukasta silkkiä ei tarvitse edes silittää! Silkki on siis yllättävän helppohoitoinen :) Silkkipaidasta kannattaa ottaa mieluummin kokoa isompi, koska se ei saa kirrata yhtään saumoista.

      Poista