torstai 24. toukokuuta 2018

Ex-boyfriend Trucker








farkkutakki - Levi`s (tämä)
mekko - Zara
tennarit - Pull&Bear
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Farkkutakki on kuulunut kesäpukeutumiseeni vuosikaudet. Takin malli on tosin vaihdellut slimmimmästä väljempään, lyhyemmästä pidempään ja tummemmasta pesusta vaaleampaan. Viime kesänä ihastuin oikein kunnolla rennompaan löysään malliin, ja melko pitkänkin etsinnän jälkeen löysin takin täydellisessä mallissa, suhteellisen vaaleassa pesussa. Tästä teki vähän huvittavaa se, että etsin takkia kissojen ja koirien kanssa pitkin nettikauppoja ja Helsingin liikkeitä, kunnes se löytyi työpaikkaani vastapäätä olevasta liikkeestä. Siitä tykkäsin ja tykkään edelleen todella pajon, mutta mietin jo viime kesänä, että sen rinnalle haluan takin myös tummemmassa pesussa. Koska  farkkutakki on tosiaan kesäisin kovassa käytössä, se kulkee usein mukanani niin arjessa kuin aina ulkomailla matkustaessa, ja on kesällä nahkatakkia viileämpi, ei minusta ole ollenkaan hullu ajatus, että rotseja olisi kaksi. Tänä vuonna minulla oli siis selvät sävelet takin kanssa, sen tulisi olla kunnon ajaton Leviksen rotsi, vähän oversize-mallinen ja melko tumma. Täydellinen takki löytyikin helposti jo alkuvuodesta odottamaan kesää ja sain sen vielä hurjan hyvään hintaan Booztilta. Samaa takkia näyttäisi olevan edelleen jäljellä, jos kiinnostaa löydätte sen alesta täältä.

Kukkamekko ja farkkutakki on minusta todella klassinen yhdistelmä ja turvaudun siihen kesästä toiseen. Nämä kuvat ovat Helsingistä viikonlopulta, mutta saman asun kiskaisin päälle myös esimerkiksi eilen, kun töiden jälkeen kävimme ystäväni kanssa kahvilla terasilla ja haimme vielä jäätelöt, jotka söimme tietysti puistossa. Tällaiset rennot asut tennareineen ovat eniten käytössä juuri nyt ja toimivat monessa tilanteessa. Ainoastaan kuvissa päälläni olevan Zaran mekon pituus vähän mietitytti, se kun tuntuu ihan hurjan lyhyeltä, vaikkei se päälläni mikään ihan supermini edes ole. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, en viihdy enää kovin lyhyissä helmoissa ja esimerkiksi shortsit ovat ehdoton ei nykyisin. Ikä varmasti vaikuttaa pukeutumiseen ja minusta pikkuiset topit, shortsit ja lyhyet mekot sopivat paremmin rannalle kuin kaupungille.

Linkit mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Mielestäni mekon pituus näyttää juuri passelilta, sopii sinulle hyvin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tosin helma vielä tuppaa välillä nousemaan ylemmäs kävellessä, toivoisin 10 cm enemmän pituutta T.Mummo-87 :D

      Poista
  2. Jos päätät myydä ton mekon niin täällä on yksi ostajaehdokas ;) tosi kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään mielessä! :) Ostin mekon Barcelonasta pitkän mietinnän jälkeen, hain se vielä vikana iltana mukaani ja sain kiertää kolme eri Zaraa ennen kuin löysin koon, ja juoksin kiireessä liikkeet läpi juuri ennen sulkemista :D Mekkoa löytyy siis nyt Zaroista, tosin Espanjassa oli 10€ halvempi.

      Kiitos ja aurinkoista loppuviikkoa! :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä :) Helsingin Zarassa olin juuri pari päivää sitten eikä tullut vastaan noin kivan näköistä mekkoa, mutta olen viikonlopuksi menossa Prahaan niin täytyy siellä koittaa metsästää :) Ihanaa loppuviikkoa sullekin <3

      Poista
    3. Hei ainakin Aleksanterinkadun liikkeessä oli tätä mekko! Kävin siellä just edellisenä päivänä ennen Barcelonaan lähtöä ja katselin mekkoa jo silloin.

      Ihanaa matkaa! :) Prahaan olisi kiva päästä joskus!

      Poista
  3. Ihan superkiva asu taas. Hameet on kyllä niin sun juttu! Pitäisi itsekin käyttää enemmän. Mutta arvaa, mulla on sama asia farkkutakin kuin biker nahkatakin kanssa, ei vaan sovi :D Kokeilin itseasiassa tuota prikulleen samaa mallia Jenkeissä Leviksellä, ja montaa muutakin mallia, mutta minut ne saa näyttämään vain juntilta :D En käsitä mikä takkiongelma mulla on haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mulla käy tää pukeutumien kesällä sen puoleen vähän yksitoikkoiseksi että käytän vaan niitä hameita ja mekkoja :D Töissäkin jos mahdollista mulla on mekko kesät talvet.
      Höpö, höpö en usko ettei farkkurotsi sopisi sulle! :) Just kivan rento, nyt kokeilet uudelleen ;)

      Poista
    2. Oli pakko tulla kommentoimaan uudestaan, että LÖYSIN TÄNÄÄN BIKERIN!!! :D

      Poista
    3. Uujee!!! 😊 Asukuvia odotellessa, oon varma että saat sen yhdisteltyä tosi kivasti 😍

      Poista