keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Karnevaalimekko









mekko - & Other Stories
nahkatakki - Zara
nilkkurit - Bronx
laukku - Chloé

Heippa vaan tännekin! Syyskuu ehti jo vaihtua pienen suunnittelemattomani blogipaussin aikana. Monesti olen halunnut tulla postailemaan ja läppärin muisti olisikin pullollaan materiaalia, mutten vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt tai jaksanut istahtaa näyttöpäätteen eteen. Aikani on kulunut lähinnä töissä, varsinkin näin syksyllä, kun on sairaspoissaoloja, saa kyllä tehdä pitkää päivää. Muttei haittaa yhtään, tykkään niin työstäni, etten ole kertaakaan mennyt sinne naama nurinpäin. Työni on myös melko monipuolista, vaikkei sitä ulkoapäin ehkä uskoisikaan. Tänne ei siis kuulu mitään ihmeellistä, vain perusarkea.

Viime viikonloppuna sentään heitimme vähän vapaalle, kun vietimme sen Helsingissä. Olin varannut meille hotellin jo muutama viikko sitten perjantaista-sunnuntaihin, vähän kuin kesänlopettajaiset. Nämä asukuvatkin ennätimme napata viikonloppuna. Bongasin tuon kuvissa näkyvän mekon jo viikkoja sitten & Other Storiesilta, ihastuin siihen ensisilmäyksellä, mutta jätin ensin liikkeeseen, lopulta tilasin sen nettikaupasta. Ihanin mekko hetkeen. Se tulee toimimaan niin hyvin myös syksymmällä sukkahousujen ja mustan villakangastakin kanssa. Mekko on myös melko juhlava, eli sen saisi hyvin asustettua syksyn ja talven juhliin, mikäli sellaisia tulee. Poikaystävä risti tämän karnevaalimekoksi. Kieltämättä tästä tulee isoinen hihoineen, rimpsuineen ja kuosineen vähän karnevaalit mieleen, haha.

12 kommenttia:

  1. Ihan täydellisen värinen ja ihana mekko! Ja aikasemmassakin postauksessa ihan huippu asu. Sie se vaa osaat pukeutua nii kivasti :) ja ihana kuulla että viihdyyt hyvin työssäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Minustakin mekko oli niin kaunis ja syksyyn sopiva. KOntrasti vanhan työn välille on niin vahva, että on kyllä mahtavaa kun löysi viimein itselleen sopivan homman :)

      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  2. Ihana kaarnevaalimekko onkin.Väriä tarvitaan ja ihania printtejä piristämään syksyä.Huulipunakin mätsää niin täydellisesti mekkoon.Ja nuo sinun hiukset....aivan ihanat.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Värejä kyllä tarvitaan, etten vuoraudu taas kuukausi kaupalla pelkkään harmaaseen ;D Kiva että huomasit huulipunan, ajattelin kokeilla välillä vähän eri sävyä (vielä tummempi livenä).

      Mitä ihaninta loppuviikkoa sinne! <3

      Poista
  3. Huippuhieno asu! Tykkään niin blogistasi :)

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi että, niin ihana kuulla ja ihana että jätit kommentin!

      Mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  4. Aivan ihana karnevaalimekko! <3 itselläni on saman mallinen kukkamekko, jonka poikaystäväni puolestaan risti mummomekoksi.. tuo karnevaali on hieman mairittelevampi :) Hassua välillä kun poikaystävä ei ollenkaan syty joihinkin vaatevalintoihini.. käykö sulle koskaan niin?:) Toki näille mielipide-eroille yhdessä lähinnä nauretaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hahha, no ei mummomekoissa mitään vikaa ;) Joo, välillä saatan saada ihmettelyä, mutta kun puen vaatteen päälle, se menee läpi ja toinen ääni jo kellossa :D Tosin hiljattain hankin Hennesiltä sellaiset Aviator tyyliset feikki silmälasit, niistä sain melko jäätävän vastaanoton :D :D Joten joo, yleensä meilläkin eriäville mielipiteille vain nauretaan :)

      Mukavaa loppuviikkoa! <3

      Poista
  5. Onpas nätit nilkkurit. Katsoin ensin, että ovat Chloét. Karnevaalimekkokin on tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Melkoiset Chloé kopiot kyllä totta puhuen :D En vaan halua maksaa kengistä tonnia, niin näillä mennään :)

      Poista
  6. Kylläpä on ihana mekko, käy arkeen ja juhlaan! Väri sopii sinulle erinomaisesti. Hyvä ostos :)

    VastaaPoista