tiistai 12. syyskuuta 2017

Palm Beachmekko - Monki
sandaalit - Zara
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban

Sade ropisee ikkunaan ja näitä sadepäiviä on luvattu roppakaupalla lisää, en tiedä onko järkevää selata reissukuvia tässä vaiheessa. Haluan kuitenkin näitä Ranskassa otettuja kuvia täällä vielä jakaa. Palasimme matkalta kuukausi sitten, mutta minusta tuntuu, että siitä olisi paljon kauemmin. Tämä kuvissa näkyvä kepeä mekkoasu ei ole siis missään määrin enää ajankohtainen ja tukkakin on lyhentynyt näiden kuvien oton jälkeen, mutta tykkään kuvien iltatunnelmasta kuitenkin.


Hotellimme sijaitsi tosiaan tällä kertaa toisella puolella kaupunkia, kuin missä yleensä Cannesissa lomaillessa majoitumme. Yksi ilta ajoimme kuitenkin paikallisbussilla vanhoille kulmillemme Palm Beachille. Bussilla muuten ajelimme välillä ihan muuten vain, nimittäin se on sekä edullista että hauskaa tekemistä. Bussiajelulla näkee kaupunkia hyvin, sillä paikallisbussit ovat useimmiten kaksikerroksisia ja ylätasanne on avonainen.

Näiden kuvien oton jälkeen haimme pizzat tutusta ravintolasta, jossa olemme käyneet jo ihan ensimmäiseltä Cannesin lomalta asti. Muistan vielä kuinka ensi kertaa Cannesissa viisi vuotta sitten, kun emme tienneet paikasta mitään ja itse sain heti pienen flunssan, sekä satoi vuorokauden putkeen, niin avomies löysi kyseisen ravintolan ja kiikutti pizzat kämpille mukanaan. Tällä kertaa söimme pizzat rannalla illan hämärtyessä. Emmekä olleet ainoat, eräs perhe (tai koko suku) oli tuonut suuren ruokapöydän rantahiekalle, heillä oli mukana isot salaattikulhot ja he tilasivat useamman pizzan kuljetuksella rannalle. Eikä kukaan ihmetellyt, ihan normaalia syödä illallista rantahiekalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti