lauantai 16. syyskuuta 2017

Lauantaikahvit


Arki tuntuu usein olevan yhtä kellon kyttäämistä ja aikatauluja. Herätyskelloni soi joka aamu viimeistään puoli kahdeksalta, huolimatta onko minulla aamu vai ilta työvuoro. Minulla on itse laaditut aikataulut myös vapaapäivinä, mitä poikaystävä usein ihmettelee, miksi vapaalla ei voisi ottaa vähän rennommin? Mutta ei, minulla on tarkat ajat milloin pitää olla missäkin ja mitä tehdä. Tuntuu, että ilman suunnittelua päivä kuluu helposti ohi enkä saa mitään aikaan. Mutta usein jos minulle sattuu lauantaille vapaapäivä, pyhitän sen kahvilassa käyntiin. Silloin kun on aikaa rauhassa istahtaa alas kahvikupposen ja vaikkapa suuren sämpylän tai kakkupalan kera. Sisällä ei haittaa syksyn sateet, joita tuntuukin tänä vuonna riittävän. 
 
Vuosi sitten aloitin kahdessa eri työpaikassa ja se vasta kellon ja kalenterin kanssa elämistä olikin, missä pitää olla ja monelta? Kuljin lisäksi toiseen työhöni eri kaupunkiin bussilla tai junalla, eli melko minuttiaikataulun mukaan mentiin. Nykyisin keskityn vain yhteen työhön, mutta sama viisarin mukaan meneminen jatkuu - laskelmoin kuinka kauan työmatka vie ja ehdinkö hakea eväät kaupasta. Eli varmasti sanomattakin selvää, etten voisi elää ilman rannekelloa. Muutaman kerran töihin kiireessä lähtiessä kello on unohtunut ja olen ollut ihan hukassa koko loppupäivän. 
 
Siinä missä kello on tärkeä väline arjessa, se on myös asuste ja käytänkin kelloja korujen virassa. Uusin kelloni Clusen pikkuruinen La Vedette on kaunis kuin koru. Se on todella naisellinen kapeine aitonahkaisine hihnoineen, lisäksi mustan ja kullan yhdistelmä toimii aina. Kello sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan, lisäksi se on loistava juurikin työkäyttöön - käy jokaiseen työasuun, ei ole kooltaan liian silmille hyppäävä, ja ennen kaikkea kellossa on tosi pienestä koostaan huolimatta todella selkeä näyttö. Clusen kellojen nimeen olen vannonut pitkään, eikä minulta muita kelloja enää edes löydy. Brändin kellovalikoima kasvaa tiheään tahtiin ja muistattehan, että kelloihin saa myös helposti vaihdettavia erilaisia hihnoja. Löydätte kaikki Clusen kellot heidän nettisivuiltaan täältä.
 
Kello saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Ihana neule! Mistä se on? Olen etsiskellyt tuollaista, sellaisena aika lyhyenä versiona... :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on ihan vaan Hennesiltä :) Se on just aika lyhyt tosiaan, hankin lähinnä hameiden kanssa (tässä asussa nahkahameen) käytettäväksi.

   Mukavaa viikkoa! <3

   Poista