keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Inspiraatiota etsimässämekko - Samsøe & Samsøe (tämä)
nahkatakki - Zara
laukku - Balenciaga
nilkkurit - Billi Bi

Taisin ehkä mainitakin, että pukeutumisinspiraationi on tällä hetkellä pahasti hukassa, eikä syksyn vaatetus tunnu nappaavan yhtään (taidan olla ainut? ;). Ehkä se on tämä välikausi, kun nilkat paljaana ei oikein enää tarkene, mutta villakangastakki on vielä liikaa. Seison vaatekaappejen edessä, eikä siellä tunnu olevan yhtään mitään. Näitä kausia tulee, tämä ei ole ensimmäinen kerta todellakaan, joten tiedän että kadotettu inspiraatio löytyy taas ennemmin tai myöhemmin. Mitä sitten teen kun vaatekaappi muka huutaa tyhjyyttään eikä alastikaan voi ulos lähteä? Turvaudun johonkin vanhaan tuttuun ja turvalliseen hyväksi todettuun settiin. Viime syksynä ja pitkin talvea Samsøe & Samsøen harmaa villamekko oli luottovaatteeni, ja kaivoin sen taas käyttöön nahkatakin kaveriksi. Mekkoon on ihana kietoutua, se on pehmeä, lämmin ja turvallinen. Tilasin mekon aikoinaan Booztilta ja huomasin valikoimista lötyvän taas tätä samaa mekkoa. Eli tässäpä vinkki vaatekaapin luottovaatteeksi niihin päiviin kun mikään muu ei tunnu toimivan.

Vaihtelun vuoksi muuten leikkautin taas polkkatukan pari viikkoa sitten. Olin ajatellut vain pientä latvojen tasausta, mutta kampaajan penkkiin aamulla istuessa tulinkin toisiin ajatuksiin ja kävelin kampaamosta ulos lyhyemmässä tukassa. Minusta polkkatukka on kyllä aina vain freesi ja muutenkin superhelppo arjessa. Oman värini kasvatus on sujunut myös yllättävän kivuttomasti, enää vain ihan muutama sentti latvoissa väriä ja ollaan kokonaan naturellina. 

Ensi viikolla ajattelin suunnata Helsinkiin vähän syysinspistä hakemaan niin kaupoilta kuin kadulta, toivottavasti se auttaa. Lisäksi ajattelin lukea lehtiä ja kiinnittää entistä enemmän huomiota vastaantuleviin ihmisiin, mitä muilla on päällä tähän aikaan vuodesta? Mistä te saatte inspiraatiota pukeutumiseen? Veikkaan, että täällä blogissa saattaa olla hetkisen hieman hiljaisempaa. Palataan! :)

Ps. Päätin kokeilla varmaan ensimmäistä kertaa koko blogihistoriani aikana mustavalkoisia kuvia, mitäs tykkäätte?

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää Anne, kuten aina! :) Minulla on pukeutumisinspis ollu kadoksissa jo pitkään. Käytän töissä työvaatteita, joten menen töihin missä vaatteissa sattuu. Nyt kun ei enää tarvitse pukeutua joka päivä, tuntuu että kaapissani on ihan liikaa vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! ❤️ Kuule ihan sama juttu! Töihin lähtiessä heitän vain jotain superhelppoa päälle, kun vaatteet pitää kuitenkin vaihtaa mennen tullen. Mä just tein kaappejen siivouksen ja huomasin että tarvitsen enemmän niitä helppoja vaatteita, kuten mukavia housuja. Lisäksi työskentelen vaatteiden parissa, joten en enää vapaalla niin jaksa kiinnittää omaan pukeutumiseen huomiota, kun mietin ja neuvon yhdistelmiä jo töissä asiakkaiden kanssa :) On myös pitkään tuntunut ettei mulla ole enää vapaapäiviä ollenkaan, joko olen palkkatöissä tai paahdan blogin parissa (mistä ei valitettavasti palkkaa saa vaikka työltä usein tuntuu), joten pieni luova tauko ehkä paikallaan :D Toisaalta tykkään tästä harrastuksesta niin paljon, etten kokonaan halua lopettaa! :)

   Poista
 2. Mun pelastus näihin välikausikeleihin on ollut culottes- housut, joiden käyttöaikaa olen pidentänyt sujauttamalla ohuet mustat sukkikset alle :) Sitten vain nilkkurit tai miksei tenskutkin jalkaan, joku kiva neule tai marimekon tassa paita yläosaksi ja nahkatakki vielä päälle, ja voila! Mutta hukassa olen välillä minäkin kun tuntuu että tuo sää vaihtelee ihan liian usein; milloin jäädyn nahkatakissani ja seuraavana päivänä sen kanssa onkin sitten liian kuuma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, culottesithan menee vielä hyvin! :) Kiitos muistutuksesta! Jep, ei yhtään tiedä mikä sää on ja usein mukana pitää olla ainakin sateenvarjo :D Blogini kun on niin asukeskeinen, tuntuu että mun pitäisi olla kokoajan keksimässä jotain uusia yhdistelmiä, eli kun ei ole inspistä ei voi blogata, mikä välillä ahdistaa :/ veikkaan että pieni luova tauko kyllä auttaa :)

   Mukavaa sunnuntaita sinne! <3

   Poista