torstai 28. syyskuuta 2017

Ruutua kuitenkin


Olen loistava muuttamaan mieltäni. Usein tyrmään aluksi jonkun vaatteen tai asusteen tyystin, kunnes hetken päästä se on pakko saada. Muutamia tapauksia muistellessa tulee mieleen ainakin pillifarkut, laukuissa roikkuvat karvapallot sekä sisustuksessa printit, joita aluksi inhosin. Avomies on jo tottunut tähän, ja kun usein torppaan totaalisesti jonkun jutun, hän jo tietää, että pian minulla on se. Näin kävi klassisen, tänä syksynä todella pinnalla olevan ruutu-kuosin kanssa. Aluksi kun sitä alkoi ilmestyä blogeihin ja ihan jokaiseen ketjuliikkeeseen, ajattelin että apua ei ikinä. Olen kyllä todella vietävissä, sillä mitä enemmän printtiä katselin, aloinkin salaa hieman tykätä siitä. Se on jännä, miten yhtäkkiä samoja vaatteita ja asusteita alkaa näkyä joka blogissa, omani mukaanlukien. Pysyn kuitenkin omalle tyylilleni uskollisena. En esimerkiksi näe päälläni edelleenkään ruutuja bleiserin muodossa. Koen bleiserit liian jäykiksi tyyliini ja tunnen itseni ihan toimistotyöntekijäksi (tosin itse en koskaan toimistotöissä pukeutunut bleiseriin) sellainen päällä. Sen sijaan ruudut toimivat minusta hurjan hyvin esimerkiksi hameissa tai rennoissa takeissa. Kun törmäsin taannoin *tähän Mangon oversize takkiin, se oli saatava piristämään syksyn garderobiani. Rakastan rentoja, pitkiä, isoja takkeja lasketuin hihoin. Pakko tosin myöntää, että materiaaliltaan takki olisi voinut olla parempi, mutta menköön nyt tämän kerran. Tämä villakangasmainen takki onkin loistava syksyyn sekä talven leudoimpiin päiviin paksujen neuleiden kanssa.

*mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. Minulla on vielä haastetta tuon ruutukuosin kanssa,tosin kun tytär kotiutti sellaisen lyhyen bleiskan,niin minähän en saakaan ( noloa pukeutua äidin kanssa samoihin vaatteisiin,paitsi silloin jos "lainaa " äidin vaatekaapilta") sellaista ostaa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuen itsekin ajattelin ettei klassinen ruutu istu ollenkaan omaan tosi rentoon tyyliini, mutta ihme kyllä tykkäsin takista ja sen kanssa on muutama asukin jo kuvattu! Hahah, teinit :D Mutta ymmärtäähän sen, onhan se nyt kauheaa jos on äidin kanssa samanlaiset vaatteet ;)

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista