lauantai 30. syyskuuta 2017

Lämpimänä syksyyn



Toivoitte postausta talvitakeista sekä pipoista, joten kokosin yhteisen koosteen omista suosikeistani. Kuten olette varmasti huomanneet, rakastan rentoja pitkiä takkeja sekä pipoja löytyy minulta monessa värissä. Takki on tärkein vaate Suomen ilmastossa, joten minusta niitä voi hyvällä omallatunnolla roikkua eteisessä useampikin, niille tulee kuitenkin hurjan paljon käyttöä ja vaihteluhan tunnetusti virkistää. Tänä syksynä intoni isoja takkeja kohtaan ei ole laantunut, päinvastoin, oversize-takkeihin on ihana kietoutua viileinä syyspäivinä. Suosin varsinkin harmaata ja kamelinruskeaa, näihin neutraaleihin väreihin on helppo yhdistellä erilaisia asusteita. Viime syksynä panostin harmaaseen villakangastakkiin, josta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin. Olen sitä mieltä, että talvitakki on vaate, jossa ei kannata tinkiä. Sen takia ostinkin pitkän harkinnan jälkeen myös mustan klassisen takin (3) loistavassa materiaalissa ja aikaa kestävässä mallissa. 

Toisaalta välillä haluan kokeilla jotain erilaista muodissa olevaa juttua, ja tällöin en halua maksaa maltaita, silloin katson materiaalilappua sormien läpi, kuten tuon Mangon ruudullisen takin (5) kohdalla, jonka näittekin juuri edellisessä postauksessa. Mikäli ruutukuosi muuten tuntuu isona pintana liialta, on helppo keino ujutaa ruutua pukeutumiseen huivin (6) muodossa. Himoitsen myös trendikästä muhkeaa toppatakkia, joita onkin nyt kaikki liikkeet pullollaan. Toppiksen haluaisin joko räikeän punaisena tai hempeän vaaleanpunaisena. Rento takki olisi ihana heittää päälle lähikauppaan, kävelylle tai töihinkin lähtiessä. Minusta myös jokaiselta naiselta tulisi yksinkertaisten takkien lisäksi löytyä myös yksi statement-takki. Itselläni villinä korttina on leopardikuosinen tekoturkki, josta haaveilinkin jo aiemmin täällä. Mikäli leo tuntuu liian villiltä vedolta, toimii esimerkiksi musta tekoturkki loistavasti. Toinen hyvä statement tuote on punainen huivi tai pipo, niillä saa helposti muodikasta ilmettä.

Laadukkaat asusteet kruunaavat kauniin takin, joten niihin minusta myös kannattaa panostaa, suosia luonnonkuituja ja jättää tekokuidut kauppaan. Pipot ovat minulla enemmänkin asusta ja on vain plussaa, että ne samalla lämmittävät. Nuorempana kun hattuja ei olisi millään halunnut käyttää, nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen. Hyviä huiveja ja hattuja olen löytänyt Samsøe & Samsøelta (täältä)& Other StoriesiltaMarimekolta sekä H&M premium quality -mallistosta.

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Ihania takkeja! Kiva kun toteutit postaustoiveen :) Olen ollut kauan kamelitakkia vailla. Se on niin ajaton klassikko, että siihen voisi hyvällä omala tunnolla vähän panostaakin. Tuo kollaasin kameli on erittäin potentiaalinen ehdokas <3 Muhkealla toppatakilla ei myöskään tulisi talvella kylmä, eli sellainenkin olisi kiva lisä eteisen kaappiin. Hauskaa tosiaan miten oma käsitys muodista on muuttunut vuosien saatossa. Teininä kulki talvella ilman pipoa ja hanskoja ja nilkat paljaana, kun taas nykyään ajattelee, että tyylikäs pukeutuminen on tilanteeseen sopivaa pukeutumista. Eli talvella pipo päähän, huivi kaulaan ja hanskat käteen, mukavuus ennen kaikkea.:) Kivaa sunnuntaita sinne!
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit postauksesta ja pahoittelut että sen tekemisessä vähän kesti! Kamelitakki on kyllä klassikko :) Minusta juuri musta, harmaa ja kameli on värejä joihin kannattaa satsata. Tykkäsin hurjasti viime vuotisesta Zaran kamelitakista, mutta se on laadultaan kyllä niin surkea, että jossain vaiheesa täytyy panostaa laadukkaamapaan, ehkä vuoden päästä, nyt takkikiintiö on täynnä :D Tuo kollaasin kameli olisi kyllä täydellinen kaikinpuolin! Ja ihan totta, tyylikäs pukeutuminen on juurikin sitä että pukeutuu sään mukaan! :)

      Ensi viikolla muuten tulossa asuja ruututakin kanssa ;)

      Kiitos ja ihanaa sunnuntaita sinnekin! <3

      Poista
  2. heippa, kiva postaus. sellaista olisin halunnut sulta kysyä ,kun sulla on tuo musta balenciaga laukku niin kun nyt olet sitä käyttänyt niin on se nahka kovin herkkää eli tuleeko siihen helposti jälkiä ja onko laukku kovin painava? ja oletko ollut tyytyväinen vai suosittelisitko esim mielummin celineä vai balenciagaa ?

    ps. ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Hei sattumoisin mulla roikkuu luonnokissa postaus lempparilaukuista, joihin Papier kuuluu! Koitan saada postauksen linjoille lähiaikoina... Ja olen ollut Baliin tyytyväinen, se on superkevyt eikä käytön jälkiä näy, vaikka olen retuuttanut ihan miten sattuu :D

      Poista