maanantai 28. elokuuta 2017

Back to Grey
 


mekko & nahkatakki - Zara
nilkkurit - Billi Bi
kipparilakki - Gina Tricot
laukku - Chloé

Takaisin harmaassa säässä. Harmaissa vaatteissa. Harmaissa rakennuksissa. Kesä alkaa olla tältä vuodelta tosiaan siinä, mikä aina vähän harmittaa. Pitäisin kesästä kiinni kynsin ja hampain, vaikka toisaalta tykkään myös syksystä - kirpeistä aamuista ja upensävyisistä puiden lehdistä. Värikkäät kesämekot vaihtuvat hillitympiin printteihin ja harmaaseen. On aika ottaa neuleet ja takit esiin. Huulet ja kynnet maalataan tummanpunaisiksi pinkin sijaan. Saa hyvällä omallatunnolla olla kotona ja  on enemmän aikaa harrastaa tai keskittyä töihin. Kesällä kun tuntuu, että "pitää" olla kokoajan menossa. Nyt voi katsoa rauhassa Salkkareita sohvannurkassa tai mennä elokuviin. Kävin muuten eilen vihdoin katsomassa Miami -leffan, tykkäsin. Aion myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa aamulenkit sekä palata yhteen karkkipäivään viikossa, nyt on aika saada paino sellaisiin lukemiin missä on paras olla. Vaatekaapit olisi käytävä pian läpi, ja yritän saada kirppisprojektin jonnekin väliin ängettyä. Tarvitsen tilaa syksyn uutuuksille. Kesäisiin tunnelmiin tulen palamaan vielä tosiaan Ranskan lomakuvien myötä. Uskon myös, että saamme vielä lämpimiä aurinkoisia päiviä tännekin vaikka sitten syyskuun puolella. Tässä kuitenkin jakoon jo yksi syksyisempi asu viime viikolta.
 
Pari postausta takaperin kerroinkin, että hankin kipparihatun, niitä on nyt ketjuliikkeet pullollaan. Minusta hattu on parhaimmillaan yksinkertaisten vaatteiden kaverina, antaa kivasti näköä esimerkiksi harmaalle simppelille ribbimekolle, jonka esiin ottaminen on varma syksyn merkki. Harmaa mekko itsessään on vähän tylsä, mutta kun sen kanssa heittää nahkarotsin, niittibootsit ja kipparilakin on tylsyys tiessään.  Olen sinnikkäästi vielä käyttänyt mekkoja paljaiden kinttujen kanssa, ja aion tehdä niin pitkään kuin vain mahdollista. Onneksi mekkojen käyttöä pystyy hyvin jatkamaan sukkahousujen kanssa. Muutaman ihanan syksyyn sopivan mekon sekä bootsit olenkin juuri löytänyt, joten mekkoasuja tullaan näkemään täällä myös syksyllä.

Ps. Minun on pitänyt  varata jo parisen viikkoa kampaaja-aika, mutta nyt olenkin alkanut tykätä tästä nykyisestä tukan pituudesta.. Taidan silti huomenna ryhdistäytyä ja tilata ajan edes pieneen latvojen tasaukseen.

2 kommenttia:

 1. Olen nyt monena päivänä käynyt kuolaamassa Zalandon sivuilla noita nilkkureita. Mikä on sinun rehellinen mielipide kengistä? Koko, istuvuus, yms?
  JohannaN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on ihanat! Hyvät jalassa (ei hiertäneet mistään edes aluksi) ja niin kauniit. Ainut huonopuoli on arka mokkamateriaali (en käytä jos pienikin riski sateesta) ja hinta ei ollut edullisin, vaikka ostin jo alkukesästä alesta. Koko on minusta ihan numeroa vastaava, mulla 36. Mulla on samalta merkiltä myös kiilakorkoiset sandaalit, jotka on myös ihan unelmat kävellä, eli vahva suositus Billi Bi:lle :)

   Poista