keskiviikko 23. elokuuta 2017

Fall Wanties

 
villakangastakki Marimekko - reppu Marimekko - huivi Samsøe & Samsøe kipparilakki H&M
mekko Glamorous - neule Tiger of Sweden - pipo Samuji - nilkkurit Gardenia

Olen päättänyt, että (talvi)takki on jatkossa vaate, jossa en pihistä. Klassinen musta villakangastakki menisi kaiken kanssa. Marimekon Molla -takissa on niin materiaalit, malli kuin tekstuuri kunnossa. Sen kanssa voisi yhdistää erilaisia huiveja, nyt himoitsenkin jotain punaista, kuten pehmeää Samsøe & Samsøen villahuivia. Lisäksi kaapissani on huutava pula valkoisesta lämpimästä neuleesta, enkä pistäisi pahitteeksi jos löytäisin muutaman syksyyn sopivan pitkähihaisen mekon sukkkahousujen kanssa käytettäväksi. 

Kipparilakeille lämpenin superhitaasti, vaikka huomasin itseni jo viime syksynä vähän haikailemasta hatun perään. Lakki minulta itse asiassa jo löytyykin, kun hankin sen jokunen aika sitten. Myös iso, mieluiten Samujin pipo on tänä vuonna saatava! Näitäkin yritin etsiä jo viime talvena tuloksetta, joka paikasta loppuunmyyty. Kuulin pipoissa olevan tuotantovaikeuksia, mutta toivon, että sellainen päästäni talvipakkasilla löytyisi. Löysin jo muutama kuukausi sitten aleista mokkaiset niittibootsit, mutta kaipaisin niiden rinnalle vielä helppohoitoisempia nahkaisia versioita kultaisin yksityiskohdin. Vähän villinä korttina himoitsen reppua! Ja nimenomaan Marimekon ja Unikko -kuosilla uudessa beigensävyssä. Reppu olisi kätevä niin kaupunkilomilla kuin pyöräilemään lähtiessä, lisäksi toisi jotain uutta perussyysasuihin. 

Linkit mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Reppu on tullut monien vuosien jälkeen minunkin elämääni ja ostin perusmustan Kånkenin repun,joka sopii vähän kaiken kanssa. Mutta joku värikäs reppu voisi olla piristys myös.Jostain syystä himoitsen keltaista,joka ei todellakaan lempivärini lainkaan.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko reppu ollut käytännöllinen? :) Musta kyllä olisi helppo kun sopii kaikkeen tosiaan. Mä vakavasti harkitsen tuota Unikko reppua, vaikke kuosi ole mikään ihan suosikkini yleisesti :D

   Poista
 2. Reppu on käytännöllinen ja ihanan huomaamaton ( varsinkin musta,mustilla nahkaosilla) ja siellä saa helposti roudattua mukana paljonkin tavaraa.
  Mutta en käytä reppua joka päivä,vain jos tiedän ,että menen töiden jälkeen harrastamaan tai käymään kaupassa.
  Paljon näkee ihania nahkaisia cityreppuja ja melkein sorruin Korsin nahkaiseen ruskeaan niittireppuun,mutta en sitten kuitenkaan.En usko ,että hirveästi käsilaukun sijaan käyttäisin.
  -kirsi-

  VastaaPoista