torstai 9. helmikuuta 2017

Fresh stripes


raitapaita - Marimekko
farkut - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)

Joka kevät ne tuntuvat toimivan, raitapaita ja revityt farkut nimittäin. Olen pitkään halunnut klassisen Marimekon tasaraitapaidan sinisenä, ja nyt kun malli päivittyi hitusen, päätin vihdoin kyseisen kevääksi hankkia vähän aikaa sitten. Minusta sininen on superfreesi ja malli kivan väljä. Ai että se toimii hyvin revittyjen farkkujen kanssa, tähän enää nahkatakki ja valkoiset tennarit. Farkuissa näkyy nyt paljon huolittelemattomia lahkeita, joista tykkään itse kovasti. Ensinnäkin jos lahkeet ovat liian pitkät, niitä voi helposti leikata itse lisää saksilla ja toisekseen kaipaan jotain pientä rosoisuutta asuihin. Ray-Banin Clubround aurinkolasit tilasin *Sunglasses Shopilta, sieltä ne lähtivät todella sopivaan hintaan. Juuri nyt heille on muuten voimassa alekoodi (LOVE20), jolla saa jo valmiiksi edullisista hinnoista vielä 20% pois! Viime aikoina onkin ollut kauniita aurinkoisia pakkaspäiviä ja laseille on ollut heti käyttöä.

*mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Ihana kokonaisuus :). Pitäisi itsekin hankkia tuo Marimekon raitapaita, se on vain niin klassinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan totta! Mun tädit jo käytti näitä, mutta toimii aina vain ;) Ja mallit on tosiaan vähän muuttuneet tasaraidoissa! Esim. resorit on hihoista pois ja senttejä tullut lisää..

      Poista
  2. Ihastelin tätä paitaa poikaystävälleni, mutta sain heti täystyrmäyksen.... Itse kyllä haaveilen tästä klassikkomallista ja tosiaan jos malli on päivittyny on paitaa ainakin pakko päästä testaamaan. Kevät tule jo! :)
    Kivaa viikonloppua!

    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän on unisex-malli eli poikaystävälle oma kanssa 😉 hyvä ystävänpäivälahja, haha! käyppä sovittamassa, mitään supersuuria muutoksia ei ole tullut, mutta väljempi on useita senttejä eikä hihoissa ole enää resoreita, mikä on hyvä niin hihat pystyy käärimään. Sininen on kyllä tosi sininen, mutta just kiva keväällä 😊

      Kiitos paljon ja ihana viikonloppua sinullekin! 😘

      Poista