maanantai 20. helmikuuta 2017

6 X Ruffles
Tämän kevään vahvin trendi on ehdottomasti röyhelöt, niitä näkyykin siellä täällä ja olen itsekin niihin hurahtanut. Vielä en ole onnistunut röyhelöitä vaatekaappiini löytämään, kuin yhden ohuen sifonkipaidan, jonka lisäksi neule olisi ainakin vielä haussa. Alejen aikaan olin aikeissa ostaa tummansinisen pilkullisen röyhelöpuseron, ja nyt kyllä harmittaa todella, että jätin sen tuolloin ostamatta. Tutkin hieman Zalandon valikoimaa, josta löysin monta varteenotettavaa budjettivaihtoehtoa mitä neuleisiin tulee, ainoastaan materiaalit voisivat olla parempia. Toisaalta muutama helmikin kollaasiin mahtui, kuten ensimmäinen harmaa neule tai vaaleanpunainen ihanuus, niissä on kaikki materiaalia myöten kohdallaan. Eniten miellyttää ehkä vaaleanpunainen supertyttömäinen versio tai toisaalta musta väri toisi röyhelöillle vähän kontrastia. Röyhelöneuleen yhdistäisin ehdottomasti täyspuuvillaisiin tasavärisiin farkkuihin, nahkahameeseen tai keväällä culottes-housuihin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. I love the ruffles, bought a pants last week with ruffles all over the place. <3
  X Carmen - www.carmenmattijssen.nl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, pants sounds good :) I'm just crazy about ruffles now!

   Poista
 2. Oi, mäkin olen hullaantunut röyhelöihin. Tosin vielä ei ole omaa paitaa löytynyt, mutta ehkä etsintä palkitaan ;) Haluaisin itse paidan juurikin vaaleanpunaisena. Se olisi ihanan keväinen ja samalla tyttömäinen.
  Kivaa viikkoa!

  JohannaN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röyhelöt on kyllä nyt ehdottomasti se juttu :) Tilasin itse juuri muutaman paidan testiin, toivottavasti joku olisi hyvä! Kyllä me molemmat varmasti vielä löydetään omat röyhelöpaitamme, kaupoissa on ainakin hyvä valikoimat! :)

   Kiitos ja mukavaa loppuviikkoa sinne! :)

   Poista