maanantai 13. helmikuuta 2017

Inspired now
Että tuo aurinko tekee ihmeitä niin mielelle kuin inspiraatiolle pukeutumisen suhteen! Tuntuu että pitkästä aikaa olen täynnä intoa oman vaatekaappini kanssa, ja onhan sinne eksynyt viime aikoina melkoisen kivoja vaatteitakin kevääksi. Näin lopputalvesta himoitsen värikästä takkia, joko vaaleanpunaista tai ihan pinkkiä. Mieluiten ohuena villakangastakkina, sillä niille on Suomessa eniten käyttöä. Vaaleanpunaisesta väristä innostuin pitkästä aikaa vuosi sitten, mutta nyt sitä tuntuu olevan joka liikkeen valikoimissa. Takin korvikkeena minulta löytyy onneksi mohairvillatakki, jonka löysin alkuvuonna alesta. Viime vuoden puolella ostin myös täydellisen kashmirneuleen vanhanroosan sävyssä, eli onneksi tätä muotiväriä jo jossain muodossa kaapista löytyykin. Nyt alkukeväästä inspiroi kovasti myös niittinilkkurit, omani löysinkin juuri ja ne tekevät niin paljon simppeleille asuille. Lisäksi kaupat ovat pullollaan röyhelöitä, varsinkin puseroissa. Varmaan sanomattakin selvää, että myös tästä trendistä tykkään, melko tyttömäisistä jutuista kun pidän. Kukkakuosi nyt miellyttää aina vain, mutta kevään korvilla muista sen olemassaolon aina uudelleen. Varsinkaan kukkamekoista en saa koskaan tarpeekseni, enkä nahkatakin ja mekon comboon kyllästy, eikä se minusta mene koskaan muodistakaan. Revityt rennot farkut vaaleammassa pesussa onnistuin löytämään viime viikolla, niiden kanssa vilpottaisin jo mielelläni menemään, valkoiset tennarit vielä kaveriksi. En olisi uskonut, mutteivät Stan Smithitkään enää yhtään hullummilta näytä, tosin hankkisin omani ehdottomasti juuri tarrallisina versioina. Todella monen vuoden tauon jälkeen korurasiaan päätyivät ohuet korvarenkaat, niitä kun käytin yläasteella kyllästymiseen asti, mutta nyt vuosin jälkeen ovat taas ihmeen uudenlaiset.

Linkit mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Heh, minulla kävi itseasiassa Stan Smithit ihan kotona asti testissä, kuitenkin vain todetakseni, että eivät ne kyllä minun jaloissa hyviltä näytä! Ja nyt vielä enemmän saan vilunväristyksiä noista tarrallisista, minä kun käytin omat valkoiset tarralliset joissa oli pinkit yksityiskohdat puhki lukiossa :D Ehkä olen valmis näille kun nämä kiertää muotiin seuraavan kerran! :D Onpa muuten hyvän näköinen tuo villakangastakki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. han totta? :D mulla ei ole aiemmin Adduja ollut koskaan. Paitse ne kankaiset viime kesältä (työkenkinä tällä hetkellä) muttei siis nuorempana. Pakko kai antaa mahdollisuus Smitheille, vaikka olen aina niitä inhonnut :D Taas kerran never say never. Joku just noissa tarrallisissa kiehtoo.. tosin voihan se olla ettei itselle sovi ollenkaan. Myös esim. Cosilla ja &Other Storiesilla on kivoja tenskuja :) Nuo tuo takki olisi täydellinen! Saanut melkein pakkomielteen pinkkiin takkiin..

   Poista
 2. Lovely items, especially the Adidas shoes! <3
  X Carmen | www.carmenmattijssen.nl

  VastaaPoista