sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Floral midi dress







mekko & takki - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä -18% koodilla NANNE18)
laukku - Céline
nilkkurit - Bianco
huulipuna - bareMinerals

Ulkona on ollut melko talvista viime päivinä, mutta itse olen mieleltäni jo täysin keväässä. Vaatekaupat ovat pullollaan mitä ihanampia ja raikkaampia kevätvaatteita, joten ei tässä enää talvesta haluaisi puhuakaan. Pienen varaslähdön olenkin jo ottanut ja alkanut hivuttaa keväisempiä juttuja pukeutumiseen, kuten tämän Zaran midipituisen printillisen mekon. Kukkamekko ei todellakaan ole itselleni mikään uusi vaate, mutta midipituisena ja pitkähihaisena tuntui itsestäni hyvinkin erilaiselta. Mietin pitkään, onko tämä jo liian mammamainen, mutta höpsistä, ja johan tässä alkaa itselläänkin jo olla ihan tarpeeksi ikää tällaisiin. Kukkakuosi onkin tänä keväänä taas suosittu, mutta itse tykkään ja käytän sitä aina, oli pinnalla tai ei. Mekon hankin lähinnä kevääksi nahkatakin kanssa käytettäväksi, mutta onpa tämä päässyt jo nyt päälle nilkkureiden, sukkahousujen ja villakangastakin kanssa. Rakastan mekkoja ja hameita, mutta talvella niiden käyttö vähän unohtuu. Lähinnä juuri siksi, etten ihan hirveästi tykkää villakangastakeista mekkojen kanssa, tai viitsi edes vaivautua pukemaan muuta kuin sen saman neuleen, kun kukaan ei näe kuin takin. Nyt kyllä huomaan valon lisääntyessä myös pukeutumisinspiraation alkaneen löytyä taas. Onneksi ihan pian pääsee villakangastakeista eroon.

Sifonkimekko on minusta supermonipuolinen vaate, menee niin arjessa kuin juhlassa. Tätä aika uutta tulokasta olen käyttänyt jo työpaikan iltapalaverissa sekä ihan arkisesti ison laukun kanssa kaupungilla, ajattelin myös pukea tämän ensi viikonloppuna ristiäisiin. Kunhan säät tästä vähän lämpenevät tämän päälle voisi heittää sen nahkatakin tai vaikka bomberin. Lisäksi kenkävalinnoilla saa helposti vaihtelua, toimii niin tennareiden kuin avokkaiden kanssa. Oikeastaan heti kun näin tämän mekon, ajattelin paljaita kinttuja, valkoisia tennareita ja Barcelonan aurinkoisia katuja..

*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Todella kivannäköinen mekko ja ihanat värit! Tuo midimitta kyllä sopii sulle todella hyvin ja voin kuvitella, että mekko taipuu moneen niin yhdistelmien kuin vuodenaikojenkin puolesta! :) Tuo huulipuna on myös ihana yksityiskohta ja sopii mekkoon täydellisesti!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kun kommentoit! :) Mekko on kyllä monipuolinen, enkä malta odottaa että sitä pääsee käyttämään ilman sukkahousuja.

      Punaiset huulet alkaa olla jo "tavaramerkki", kun ei muuten juuri meikkaa, tekee se kivasti väriä kasvoille, enkä osaa enää olla ilman punattuja huulia :)

      Mukavaa viikkoa!

      Poista