tiistai 7. helmikuuta 2017

Jeans & Sneakers

takki & farkut - Zara
kashmirpoolo - Uniqlo
pipo & käsineet - COS
lenkkarit - Nike
laukku - Céline
pompom - Kopenhagen by Andersen

Tuntuu että jo se kun saa revityt farkut ja lenkkarit pitkästä aikaa jalkaan, on kaivattua vaihtelua nilkkureiden keskellä. Tuskin olen nimittäin ainut, joka tässä vaiheessa vuotta on kypsä talvitamineisiin. Tässäpä viimeiset asukuvat Saksasta, jossa tarkeni jo hyvin nilkat paljaana, ja onneksi ihan pian täälläkin tarkenee. Terveyttään ei kannata kuitenkaan riskeerata, ja minusta tyylikäs pukeutuminen on sitä, että pukeutuu sään mukaan, ei ole mitään ideaa hiihdellä pakkasessa menemään nilkat paljaana vain koska ulkonäkö. 

Tein muuten sellaisen huomion Düsseldorfissa, että sillä miehet taisivat harrastaa bloggaamista naisia enemmän. Näin nimittäin useamman miesryhmän, joissa kaksi tyyppiä kuvasi, yksi poseerasi ja vaihteli vaatteita tiheään. Melkoinen amatööriolo kyllä tuli touhua katsellessa, sen verran antaumuksella näin kuvia räpsittävän, ja ehkäpä pitäisi itsekin ottaa niistä poseerauksista vähän mallia ;) Tosin siihen vaatteiden vaihtoon en ihan äkkiä lähde, täällä tullaan jatkossakin näkemään niitä ihan oikeasti käytössä olevia vaatteita. Tuntuu muutenkin, että pukeutumiseni menee aina vain rennommaksi ja yksinkertaisemmaksi. Pitkät peittävät takit ovat selkeästi olleet minulla nyt se juttu, mutta pakko sanoa, että kaipaan jo pientä potkua pukeutumiseen - kukkamekkoja ja muita kuoseja! 

Düsseldorfissa shoppailin melko maltillisesti. Oikeastaan minulla kävi tuuri ja löysin reissussa melkein kaiken alesta. Tärkeimpänä uudet lenkkarit, jotka näettekin näissä kuvissa. Kenkien suhteen meinasin jo luovuttaa, yksinkertaisesti siksi että tarjontaa oli ihan liikaa, enkä osannut valita. Vaatimuksena oli mustat popot valkoisilla pohjilla. Sattumalta törmäsin Niken roshe dbreak nm -malliin, kun nämä kirjaimellisesti osuivat eteeni ja vielä minun koossani. En ole aiemmin juuri tätä mallia nähnytkään, mutta joku näissä viehätti heti. Uusia kenkiä ei kannata koskaan laittaa reissulla jalkaan, mutta otin riskin ja tallustin näillä heti seuravana päivänä kilomertikaupalla, eivätkä tuntuneet missään, eli hyvä hankinta! Meinasin viedä nämä talveksi työkengiksi, mutta hitsi en raaskinut, odotan mieluummin kuivia katuja ja lämpimempiä kelejä...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No jep, never say never ;) Mutten kyllä 15 euroa enempää olis moiseen laittanut ;D

      Poista