sunnuntai 12. helmikuuta 2017

All black












tekoturkki - Mango
housut - Pieces
maiharit - Dr. Martens (nämä)
laukku - Chloé
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Tässä todella epätyypillinen asu minulle, nimittäin kokomusta! Harvemmin pukeudun näin tummanpuhuvasti, mutta tällä viikolla käytin samaa tekoturkin ja maihareiden yhdistelmää useampanakin päivänä, ja ihmeen hyvin viihdyin tässä synkkää synkemmässä kokonaisuudessa. Usein olen maininnutkin ihailevani kokomustaa muilla, muttei vain itselläni toimi. Nyt kun en enää värjää tukkaa, jotenkin mustat vaatteet eivät näytä enää niin synkiltä. Ihan blondin tukan kanssa musta oli aina jotenkin kova ja tumman tukan kanssa tunsin itseni aina ihan hevariksi, haha. Nyt kun tukka ei ole juuri minkään värinen, toimii musta ihmeenkin hyvin mielestäni. Kuvissa myös uudet reiskat, Clubroundit mustilla kehyksillä. Näistäkin tykkään hurjasti, syrjäyttivät perus Aviatorit samantien.

Hiuksia en ole tosiaan värjännyt nyt tasan vuoteen, joten melkoinen köyhän naisen liukuväri on tällä hetkellä päässä, tosin luonnossa väriero ei ole niin jyrkkä kuin kuvissa, monesti en itsekään huomaa missä oman värin raja menee. Tavoitteeni on kasvattaa ihan kaikki värit pois, kampaajan mukaan ensi syksynä olen kokonaan omassa värissä. Sen jälkeen saatan raidoittaa koko pään ruskealla, tosin nyt oma väri tuntuu niin ihanalta vaihtelulta vuosien värjäyskierteen jälkeen, ettei värjääminen houkuta ollenkaan. On ollut muutenkin ihanaa, kun ei tarvitse juosta kampaajalla joka kuukausi ja käyttää rahaa eri tuotteisiin, perus shampoo riittää, kun hiukset ovat kerrankin todella hyvässä kunnossa. Värin kasvatus on sujunut yllättävän kivuttomasti, muistan alun olleen hankalaa, kun yhdessä vaiheessa tukka oli ihan oranssi, silloin kyllä oli lähellä etten laittanut tummaksi taas. Onneksi kestin senkin vaiheen, sillä sen jälkeen helpotti ja en ole enää edes ajatellut värjäämistä. Pituudessa tykkään polkasta hurjasti, onneksi uskalsin leikata hiukset viime kesänä! Jotenkin kummasti siirryin myös keskijakaukseen tuolloin, aiemmin kuin sivujakaus oli minulla aina. Pitkää tukkaa en ole kaivannut hetkeäkään. Ainut huono puoli lyhyessä mallissa on se, että se kasvaa ihan hurjan nopeasti, vasta leikkautin viitisen senttiä, mutta melkein taas olisi aika. Toisaalta ehkä pidän seuraavaksi hetken vähän pidempää polkkaa, jota voisi vaikka kihartaa välillä, sen verran olen simppeliin suoraan malliin tykästynyt, mutta vaihtelu voisi virkistää. Onko täällä muita, jotka menevät hiustensuhteen nykyään ihan luomuna?

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Tuo Chloen laukkusi on aivan ihana. Haaveilen siitä itsekin. Olisi ihanaa saada siitä esittelypostaus, nyt kun olet sitä jo jonkin aikaa käyttänyt. Millainen se on käytössä? Onko liian pieni? Kuluvatko ja naarmuuntuvatko metalliosat herkästi, enkä mokka?
    Terv. Laura :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Laura! Kiitos, minustakin laukku on ihan super :) Hmm.. katsotaan saisinko siitä ihan postauksen kasaan, tuntuu että olen laukusta jo niin paljon kirjoittanut aiemmin että meneekö sitten ihan toisteluksi? Mutta vastaan nyt tässä heti sulle :) Minusta koko on tosi kätevä omaan käyttööni, usein kun vaikka töihin mennessä nappaan mukaan vain parit avaimet, pankkikortin, puhelimen ja huulipunan. Lompakko ei tähän mahdu, mutta tässä on erikseen korttipaikat, enkä muutenkaan käytä juuri koskaan käteistä. Edellä mainitsemieni lisäksi mukaan mahtuu aurinkolasit ilman koteloa, esim. Nämä Clubroundit. Eli koko on omaan käyttöön täydellinen! En olisi koskaan aiemmin voinut kuvitellakaan pärjääväni näin pienellä laukulla, mutta tämä on ehdottomasti eniten arkena käytössä. Koska olen itse tosi lyhyt, näyttävät monet yliolanlaukut tosi tönköiltä, mutta tänä istuu kokonsa ja mallinsa puolesta hyvin. Jopa niin hyvin, että vakaasti olen harkinnut saman hankkimista myös harmaana, mutta taidan kuitenkin säästää nyt Balenciagaan.. laukku on ihanan kevyt eikä sitä aina edes muista että se on mukana. Se on muuten pysynyt hyvänä, mutta metallinen ketju on naarmuttanut nahkaa jonkun verran yhdestä kohdasta, se ei kuitenkaan käytössä mitenkään häiritsevästi paista eikä ainakaan itseäni haittaa. Mokka on moitteettomassa kunnossa, en ole suojannut laukkua mitenkään. Sadekelillä laitan laukun takin alle suojaan, se on kiva kun mahtuu hyvin sinne. Metallit eivät ole kuluneet ollenkaan. Eli pienestä naarmuuntumisesta huolimatta lempparilaukkujeni joukossa tämä, siis suosittelen! :) olen ollut niin tyytyväinen hankintaan, eikä tätä miniä ole missään vielä tullut vastaan livenä.

      Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Tää asu näyttää tosi hyvältä! Tuo tekoturkki tuo naisellisuutta, jota sitten nuo Dr. Martensit rikkoo sopivasti :)
    Ite oon kans nyt reilut 2 vuotta mennyt omalla hiusvärillä ja en voisi olla tyytyväisempi. Ihanan vapauttavaa, kun on päässyt siitä jatkuvasta värjäyskierteestä yli, eikä tarvitse rampata kampaajalla jatkuvasti. Nyt kevääksi kuitenkin haaveilen leikkauttavani pitkän polkan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään yleensäkin kontrasteista pukeutumisessa.

      No ihan totta, niin helppoa kun ei tarvitse jatkuvasti juosta kampaajalla, ja niin se vain on että oma väri sopii kaikista parhaiten. Olin ihan hurja vaihtamaan väriä tummasta vaaleampaan ja toisinpäin ennen. Jos yhtään mietit pitkää polkkaa, leikkaa!!! Mä en ainakaan katunut leikkauttamista kertaakaan ja kyllähän hiukset kasvaa aina takaisin :)

      Poista