keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Favourite outfits of 2016


Yleensä listaan näin vuoden lähennellessä loppuaan kaikki blogissa näkyneet asut yhteen, mutta tällä kertaa päätin kerätä kokoon vain omat suosikkini. Selkeästi olen kesäpukeutuja, sen verran monta suosikkia löytyi kesältä, kun taas vaikka alkuvuoden asut eivät miellyttäneet nyt jälkikäteen katsottuna lainkaan. Hameet, mekot ja nahkatakit vain toimivat minusta vuodesta toiseen. Tämän vuoden juttu oli edottomasti pliseerattu midihame, joita hankinkin muutamassa värissä, kaikki olivat todella kovassa käytössä. Harmaata väriä on näkynyt myös vähän liikaakin. Vuoden paras juttu oli polkkatukan leikkauttaminen, freesaa minusta koko lookin ja on niin älyttömän helppo. Miellyttääkö nämä asut teidän silmää?

10 kommenttia:

 1. No miellyttää! Jokaisen voisin suoraan pistää päälleni! :)

  Karoliina

  VastaaPoista
 2. Sun asut miellyttää kyllä aina! Niin klassisia, käytännöllisiä ja älyttömän inspiroivia! Ja harmaat sävyt ja niiden paljous eivät haittaa ainakaan minua, itsekin kun sellainen harmaahiiri olen :D Tämä oli kyllä kiva kooste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että näistä perus arkiasuistakin tykätään! :) Harmaa ei vaan kyllästytä ainakaan vielä ;D Ihana että tykkäsit postauksesta! Mukavaa alkanutta vuotta <3

   Poista
 3. Mielyttää todellakin. ja sinun laukkukokoelmasi alkaa olla täydellinen,minun mielestä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Ja kiitos, täydellinen ei kai koskaan, mutta pikkuhiljaa... :D

   Poista
 4. Todella hyvin onnistuineita asuja jokainen! Tykkään kovasti! Ja tuo sinun laukkukokoelmasi on unelma. <3

  Jokaisen postauksesi luen, mutta liian harvoin tulee kommentia jätettyä. Mutta nyt kerrankin, kun istun koneella ilman kiirettä päätin kommentin jättää. :)

  Ihanaa viikonvaihdetta sinulle ja mahtavaa Uutta Vuotta 2017!!!! :)

  JohannaN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)

   Ihana että nyt käytit aikaasi ja kommentoit, arvostan kommentteja todella ja ilman niitä on bloggaaminen melko tylsää.. Harvemmin nykyään enää kyllä kommentteja jätetään.

   Kiitos paljon ja mitä ihaninta alkanutta vuotta sinulle! <3

   Poista
 5. Vieläkö omistat sen beigen Canada-huivin? En ole sitä nähnyt asukuvissasi hetkeen tai sitten on mennyt ohi! :) tosi kaunis sävy, harmi ettei sitä enää valmisteta eikä käytettynäkään ole vielä löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo omistan kyllä :) Blogissa näkyy hyvin pieni osa vaatteista ja asusteista kuitenkin. Canada on edelleen käytössä, joten en ole ainakaan vielä myymässä :)

   Poista