tiistai 27. joulukuuta 2016

Faux fur & grey
tekoturkki - Mango (samantyylinen)
poolo - Massimo Dutti (samantyylinen)
farkut - Zara (samantyyliset)
laukku - Chloé
mokkanilkkurit - Bianco (samantyyliset)

Heippa taas! Joulut on nyt juhlittu, muttei montaa päivää kun koittaa uusivuosi. Itse odotan jo vuodenvaihtumista, jos vaikka heti alkuvuodesta pääsisi pitkästä aikaa jonnekin reissuun. Satuin saamaan vielä lahjaksi lahjakortin erääseen lentoyhtiöön, joten matkakuume nousi taas entisestään. Tuntuu että matkustamisesta alkaa olla ikuisuus! Täällä joulu sujui muuten vähän sairastellen, kuten kerroinkin. Kävimme aattona kuitenkin poikaystävän vanhemmilla, joulupäivänä vähän kävelemässä ja ottamassa asukuvia tosin vähän puolikuntoisena. Eilen kävin vielä sairaalassa katsomassa siskon uutta vauvaa, hän kun syntyi jouluaattona, ja pääsin uutta tulokasta ensimmäisten joukossa näkemään. 

Yleensä hankin itselleni jonkun vähän kalliimman jutun joulun varjolla, kuten laukun. Kieltämättä houkutti kovasti ostaa tämä Chloén Mini Faye harmaana, mutta ainakin toistaiseksi hillitsin itseni. Hitsi miten hyvältä harmaa versio olisi näyttänyt tässäkin melko synkässä asussa. Harvemmin muuten pukeudun ihan näin mustanpuhuvasti, ja musta tekoturkki roikkuikin eteisessä jonkun aikaa ennen kun otin sen käyttöön. Se onkin ehtinyt jo vähäisestä käytöstä huolimatta kerätä hurjasti kehuja niin työkavereilta kuin naapurin rouvalta. Musta väri vaatteissa on aina minulle hitusen hankala, ihailen sitä muilla, mutten oikein osaa itse käyttää. Helpoin keino onkin yhdistää mustaan tuttua ja turvallista harmaata, niin tuskin voi mennä pahasti pieleen.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Ihana tekoturkki.Olen etsinyt mustaa,mutta en ole omaa kokoani löytänyt. Nuden värinen on ollut kovassa käytössä.
  Elämä ennen joulua oli niin kovin hektistä etten ole kerennyt kommentoimaan lainkaa,vaikka olen uskollisesti käynyt blogisi lukemassa ja ihailemassa asukuvia,jotka ovat olleet kaikki mielestäni aivan napakymmpejä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä löytyi edullisesti Mango Outletista jo muutama kk takaperin. Jospa nyt aleista löydät mieluisan ja oikeassa koossa? :)
   Ja kiitos paljon, ihana kun kommentoit nyt <3

   Poista