sunnuntai 18. joulukuuta 2016

6 X Winter favourites


Chloé Mini Faye. Ehdottomasti eniten käytössä oleva laukkuni tällä hetkellä, nappaan tämän lähes päivittäin mukaan. Toimii hyvin niin ruokaostoksilla, iltariennoissa kuin töihin mennessä, ja mikä parasta asun kuin asun kanssa. Koko on superkätevä, mahtuu sopivasti pankkikortti, puhelin, kahdet avaimet ja huulipuna. En olisi aiemmin uskonut, että pärjään näin pienellä laukulla arjessa, mutta tilanne on kääntynyt päälaelleen ja isot laukut ovat jääneet kaapin perukoille. 


Massimo Duttin villakangastakki. Ehdoton lempivaatteeni tällä hetkellä. Täydellinen materiaalista lähtien, harvoin löytyy takki näin hyvillä matskuilla, täyttä luonnonkuitua! Takki tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa, mitä kaapistani löytyy. Lisäksi tämä on todella käytännöllinen, näppärä kun saa pikaisesti vyöllä solmittua kiinni. Onneksi panostin tähän, vaikka ostohetkellä pankkitili ei kiittänyt.


Valko-hopeat joululahjat. Ja ylipäätään lahjojen paketointi ajoissa, mikä joulustressi? Mietin pitkään tämän vuoden pakettiteemaa. Aikaisempina vuosina on nähty esimerkiksi kultaa ja punaista, voimapaperia & valkoisia paperikasseja sekä punaista " marianne" narua. Tänä vuonna päädyin freesiin valkoiseen höystettynä hopealla. Marimekon lahjapaperin ja valkoista sekä hopeaa lahjanarua ostin kirjakaupasta, pakettikortit askartelin itse samasta paperista sekä valkoisesta kartongista. Muutenkin minusta on alkanut kuoriutua ihan pikkuisen joulufani, aiemmin kun olisin voinut skipata koko homman kalenterista. 


Erilaiset pipot. Rakastan, rakastan pipoja - tupsulla tai ilman, palmikko tai sileä, villaa tai kashmiria, beige, musta tai harmaa, kaikki käy! Hattuja löytyykin eteisestä varmaan lähemmäs parikymmentä. En voi yhdistää eri väristä huivia ja pipoa, typerää tiedän, joten päähineitä tulee löytyä joka huivin värissä. Merikaupungissa tuuli on usein talvisin todella jäätävä, joten korvat on hyvä suojata, mutta ennen kaikkea pipo toimii minulla kyllä ihan asusteena, se tekee kivaa pientä ekstraa simppeliin talvityyliin.


Näyttävät korut. Vuosien tauon jälkeen olen innostunut uudelleen pitkistä, roikkuvista koruista. Nämä pallerot ovat molemmat COS:in valikoimista alesta ostettu. Harmaata olen käyttänyt hirveästi ja joka kerta kun se on kaulassa joku kehuu sitä, ei pöllömpi löytö yhdeksällä eurolla. Yhdistän korun usein yksinkertaiseen harmaaseen neuleeseen, joka saa heti uutta potkua tämän kanssa.


Uniqlon kashmir. Olen ollut todella tyytyväinen Uniqlon kashmirtuotteisiin, jotka kaiken lisäksi ovat hinnaltaan todella kohtuullisia. Viime vuodelta löytyy musta poolo ja tältä syksyltä harmaa rento poolo sekä pipo. Kashmir on niin uskomattoman pehmeä päällä ja harmaasta väristä ei kai enää tarvitse mainitakaan? Suosittelen piipahatamaan ulkomailla matkustaessa brändin liikkeeseen, jos eteen sattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti