keskiviikko 7. joulukuuta 2016

It gets colderkashmirpipo - Cos (samantyylinen)
villahuivi - Becksöndergaard (tämä)
villakangastakki - Massimo Dutti (samantyylinen)
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
laukku - Céline
maiharit - Dr. Martens (nämä)

Hrrr.. Kun pakkasasteet paukkuvat kymmenessä asteessa vedän pipon visusti päähän ja muhkea villahuivi on paras kaveri. Näiden kahden väriä vaihtamalla saakin helposti vähän vaihtelua tylsiin talviasuihin. Nauratti jo itseänikin, kun poikaystävä ihmetteli, onko minulla kerrankin jotain muutakin kuin harmaata päällä... No joo, se toinen väri on sitten kamelinruskea, villiä! Villakangastakin alle (Massimon takki on uskomattoman lämmin) pari kerrosta vaatetta ja maihareiden kanssa villasukat, kyllä tarkenee, mutta omasta tyylistä ei tarvitse juurikaan tinkiä. Tosin tähän asuun olisin lisännyt vielä vuorelliset nahkarukkaset lämmittämään käsiä. Dr. Martenseista muuten sen verran, kun luin ennen niiden hankintaa kyseisten olevan superliukkaat ja kovat jaloissa. Olen täysin eri mieltä, sillä olen kulkenut tässä Pascal -mallissa pahimmissa jäissä ja minä olen yleensä se, joka on ensimmäisenä pyllyllään talven tullen. Laitoin kengät heti uutuuttaan jalkaan kaupungille, eivätkä ne hiertäneet silloinkaan mistään, mitä useimmiten uudet kengät minulla tekevät. Malli on sopivan ronski, vaikka edelleen mietin näitä käyttäessä, että onko ne liikaa? Toisaalta klassiset asusteet ja vaatteet sopivat minusta kivasti juuri maihareiden kanssa. Aurinkokin paistoi ihanasti muutaman päivän putkeen, juuri tällaisista talvipäivistä tykkään! 

Tällä viikolla minulla on vähän laiskempi työtahti, aamulla suuntasin ainoastaan palaveriin ja nyt on muutama vapaapäivä. Ehdin hankkia vielä pari puuttuvaa joululahjaa, paketoida loput paketit (olen tänä vuonna ollut lahjojen kanssa tosi ajoissa), puuhailla kotona ja bloggailla. Perjantaina ajattelimme piipahtaa vielä Helsinkiin ihan vain joulua fiilistelemään kaupungille, syömään ja kahville. Olen käynyt lähi aikoina pääkaupungissa melkoisen usein, mutta yksin, nyt en kuitenkaan ajatellut ostoksille mennä, joten kiva saada seuraa. Shoppailemaan kun en yleensä halua ketään tielle, heh.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Vitsit, alan kohta kallistua tuon saman Massimon takin puoleen, näyttää niin hyvältä! Olen himoinnut pitkää harmaata villakangastakkia koko syksyn, yksi Samsoen kävikin juuri kotona sovituksessa mutta se ei istunut yhtään ja materiaalikin oli aika ohutta. Massimon takin hinta aiheuttaa kyllä vilunväristyksiä mutta matsku on sentään 100% villaa, todella harvassa saman hintaluokan takissa on välttämättä edes puolet villaa.. Ehkä täytyy sovittaa täällä tai Tallinnassa, jos löytyy vielä liikkeestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä takki on kyllä minusta täydellinen, vaikka hinta kyllä kirpaisi 😀 Eikä samaa nää joka blogissa saati vastaantulijoilla! Voipi olla että koot alkavat olla aika kivenalla tässä vaiheessa vuotta 😑 Tosin tässäkään ei ole vuorta ollenkaan ja pohdin sitä ostohetkellä pitkään, sillä kyllä tällä hinnalla pitäisi vuorikin jo saada! Taisin katsella sitten samaa Samsoen takkia ennen tämän ostoa, mutta siinä oli villaa vain puolet, joka on liian vähän tämän hintaluokan takissa ja olisin halunnut sovittaa jossain livenä. Zarassa näin myös ihanan harmaan takin viime viikolla, oletko sitä käynyt sovittamassa? 😊

   Poista
 2. Moi! Mistä kautta olet hankkinut Celinen laukkuja? Oletko ostanut kaikki jostain liikkeestä paikan päältä vai oletko saanut tilattua netin kautta? Katsoin, että Celine.com ei ole online shop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut suoraan Cannesin liikkeestä laukkuni 😊 Pari laukkua he ovat lähettäneet sieltä minulle kotiin, kun olin jo ennestään asiakkaana, sain asian hoidettua sähköpostilla. Trion olen ostanut käytettynä. Joo ei ole merkillä nettikauppaa valitettavasti.

   Poista